Matsalen

I Djurönäsets restaurang Matsalen, med panoramafönster mot havet och skärgården, serveras både frukost, lunch och middag.

Under rådande omständigheter kan vi ha förändrade öppettider på Djurönäset, vi uppdaterar löpande på startsidan.
Läs mer här hur vi hanterar Corona/Covid-19

Flexibilitet är viktigt för hela Matsalen, du sitter skönt och avskilt både som stor grupp och som familj eller par. För riktigt stora konferensgrupper möblerar vi om och dukar långbord, eller det som önskas.

I matsalens nedre del ligger ett stort fint showkitchen där du har direktkontakt med kockarna och kan studera deras arbete. Där intill hittar du också vårt härliga Vinotek, för ett utvalt glas vin eller kanske en vinprovning.

Frukostbuffé i Matsalen
Måndag 07.00 – 10.00, tisdag – fredag 07.00 – 09.00, lördag – söndag 07.00 – 10.30.
175 kr/person

Lunch i Matsalen
Måndag – söndag 12.00 – 14.00.
Lunchbuffé med 3 olika varmrätter (kött/fågel, fisk och vegetariskt), ett stort urval av sallader och något sött till kaffet, 195 kr.
Smör, bröd och bordsvatten ingår.

Middag i Matsalen
Första sittning från 17.30 fram till 21.00. Vi serverar middag måndag-söndag de dagar vi har öppet.

Bordsbokning
Maila: info@djuronaset.com eller ring 08-571 490 00

Barn
Barn upp till 12 år kan beställa mindre portioner till halva priset från ordinarie meny. Det finns även en mindre barnmeny att välja på.

Hund i Matsalen? Ja, det går bra på anvisad plats. Vi tillåter hundar i en del av restaurangen där vi ej har textilier som drar åt sig hundhår och där man även enkelt kan komma ut på terrassen och vidare ut i naturen.