anne och Peter Grönwall | 25 juli | Djurönäset

Nanne och Peter Grönwall i Sjöboden

Live i Sjöboden Nanne och Peter Grönwall 25/7

Evenemangsinformation

Datum

25 juli 2024

Tid

17:30 -

I Sjöboden denna kväll uppträder Nanne och Peter Grönwall tillsammans med gitarristen Matz Lindell.

Allas vårt härliga yrväder – Nanne Grönvall

Det första genombrottet fick Nanne uppleva redan på 80-talet i gruppen Sound Of Music som står bakom hits som ”Eldorado” och ”Alexandra. Därefter etablerade hon sig som respekterad låtskrivare i Melodifestivalen där låten ”Det vackraste” som framfördes av Cecilia Vennersten knockade publiken med sin sköra innerlighet och än idag är en av de mest önskade låtarna vid t.ex bröllop.

Nanne blev sedan en utav huvudvokalisterna i gruppen One More Time som 1996 vann melodifestivalen kom trea i Eurovision Song Contest med balladen ”Den vilda” som fortsätter att leva vidare i generation till generation. Därpå startade Nanne sin solokarriär och vi har fått uppleva hennes succékantade återtåg i melodifestivalenoch är många som älskar hennes oförglömliga hits som t.ex ”Avundsjuk”och ”Håll om mig” Vi njuter av hennes fenomenala energi och varma närvaro i olika musikaler, krogshower, Radio och TV-sammanhang och konstaterar att Nanne inkluderar sin publik och ger alltid järnet oavsett om hon uppträder akustiskt tillsammans med pianisten och tillika maken Peter Grönvall eller om hon bygger på med hela sitt band i en rockig scenshow!

Svenska sommarkvällar i Sjöboden som toppas med en partykväll i nostalgins tecken när Nanne drar igång fest under sommarstjärnorna.

Natte och Peter Grönvall i Sjöboden, i samarbete med HOLM Entertainment.

Passa på att bo över, koppla av i Skärgårdsspa och vakna upp på lördagen till en härlig frukostbuffé.

Boka övernattning

Vill du boka hotellrum, frukost och bord i Sjöboden? Boka då vårt paket med Hotellrum & frukost. À la carte meny serveras i Sjöboden, bordsbokning bokas separat.

Spa

I vårt stora, fina Skärgårdsspa kan du sjunka ner i det 37-gradiga vattnet i den varma infinitypoolen, slappna av i bastulandskapet, olika tider gäller beroende på vilket tillval du har gjort.
Åldersgräns 16 år i vårt Skärgårdsspa kl. 06.00-08.00 & 19.30-23.00.

Hotellrum

Vi har enkel- dubbel- och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

  • Fritt WiFi
  • TV
  • Sängar från primärt Carpe Diem
  • Badrock
  • Badtofflor
  • Hårtork

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.

Hotellrum & frukost

  • Hotellrum, incheckning från kl. 15.00
  • Stor frukostbuffé
Hotellrum och frukost

A la carté & livemusik (ja, det går fint att bara dricka något också...)

  • Sittningar mellan 17.30 och 20.30
Boka bord

Kontaktinformation

Arrangör

Djurönäset

Telefonnummer

08-571 490 00

E-post

info@djuronaset.com

Plats

Sjöboden