Fjärilar i magen - barnteater på Djurönäset

Fjärilar i magen

En föreställning för barn 5-8 år. Ta en heldag i Folkparken med hela familjen! Utmana varandra i femkamp, ät gott och gå på föreställning.

Evenemangsinformation

Datum

6 augusti 2023

Tid

15:00 - 15:40

Fjärilar i magen

Wilma, Paula och Jessica träffas på skolgården under den allra första skoldagen i förskoleklass. De är pirriga och nervösa på olika sätt med många obesvarade frågor: Ska läraren vara en drake? Kommer alla att skratta åt en? Och hur många fjärilar får egentligen plats i magen?

Wilma är en orange docka med mycket energi. Hon tycker om fart och fläkt och vill att saker ska hända på en gång. Paula är en lila docka som är lite långsammare i sitt tempo. Hon vill ha tid att känna efter innan hon gör något. Jessica är en tjej som är orolig och nervös. Hon är rädd för att göra fel och att bli utskrattad.

Deras olika energier och inställningar till samma situation gör att de behöver visa hänsyn till varandra och ge varandra plats. Musiken som är komponerad och spelad av Christoffer Skoug framförs live på gitarr, med stöd av professionellt inspelade musikbakgrunder. Publiken bjuds in till dans och rörelse under föreställningens gång. Manus är skrivet av
Cecilia Wrangel och sångtexterna är skrivna av Sandra Caménisch. Detta är en rolig, känslofull föreställning med svängig musik för alla barn mellan 5-8 år!

Avrunda sommaren med en riktig familjedag tillsammans i Djurönäsets folkpark. Hoppa i hoppborgen, utmana varandra i våra femkampsbodar, var med på godisregn och ät en god lunch, för att sen gå på en rolig föreställning med livemusik på utomhusscenen.

Teaterbiljett

  • Teaterbiljett
  • Godisregn
  • Hoppborg
Boka teaterbiljett

Teaterbiljett och spa

  • Teaterbiljett
  • Godisregn
  • Hoppborg
  • Skärgårdsspa 11.00-13.00
Boka teaterbiljett och spa