AW på Djurönäset | DJ Simon Saxx i Loungebaren | Lördag

Dj Simon Saxx spelar skivor efter julfest

Evenemangsinformation

Datum

9 december 2023

Tid

22:00 -

Efter årets julfest med Duo Jag går saxofonisten Simon Saxx direkt vidare och fortsätter festen som DJ i Loungebaren.

Det här säger Simon själv om sin musikkarriär:

”Mitt musikintresse startade i unga år. Som femåring lyssnade jag på min mamma som spelade i marchband. Jag var väldigt fascinerad av trummisarna. När jag sa till mina föräldrar att jag ville spela trummor gick vi direkt till musikaffären för att köpa ett trumset.

När jag var omkring nio år gammal, var det dags att välja instrument i skolan. Mitt första val var såklart trummor. Men eftersom det inte var så många som ansökte om det, så fick jag ta mitt andrahandsval, vilket var saxofon. Sen dess har jag spelat i många olika konstellationer med många olika musiker.

Vid fjorton års ålder, åkte jag på min första USA-turné. Nu har jag turnerat i USA tre gånger, men jag har också spelat i andra länder som Tyskland, England, Spanien, Grekland, olika länder i Afrika, Danmark, Finland och Norge. I Sverige har jag spelat med artister som Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Samuel Ljungbladh och många fler.

Idag turnerar jag i flera olika konstellationer, med alltifrån gig med partyband som Duo Jag till mina egna spelningar när jag spelar själv. Jag är också DJ och vanligtvis spelar jag på nattklubbar, företagsevent och bröllop.”

Det blir med andra ord ingen vila för den dansglade den 9 december!

Kontaktinformation

Arrangör

Djurönäset

Telefonnummer

08-571 490 00

E-post

info@djuronaset.com