Boksignering med Madeleine Olofsson - Neo Och De Fyra Elementen

Boksignering med Madeleine Olofsson - Neo Och De Fyra Elementen

Signering av den nya barnboken Neo Och De Fyra Elementen

Evenemangsinformation

Datum

2 mars 2024

Tid

15:00 - 17:00

Under sportlovet kan du träffa författaren Madeleine Olofsson som skrivit boken Neo Och De Fyra Elementen.

Det är en rikt illustrerad bilderbok som på ett pedagogiskt sätt lär barn om de fyra elementen och hur de kan användas och upplevas. Läsaren får följa Neo som på sina många äventyr träffar olika djur som alla representerar varsitt element utifrån ett holistiskt perspektiv: eld, vatten, jord och luft. I boken får barn lära sig att följa sitt hjärta och göra mer av det de tycker är roligt i livet.

Följ med den energifyllda Neo på olika äventyr i skogen, där han bor med sina föräldrar i en koja. Neo guidas på sina vandringar av en fjäder och möter i berättelsen olika djur som alla representerar de fyra elementen: eld, vatten, jord och luft. Vi får bland annat träffa eldens hjärtevän påfågeln, som lär Neo om kärlek och positiv energi, och sköldpaddan, vattnets bästis, som kan allt om kreativitet och att prata om sina känslor.

Med sagan om Neo vill författaren lära barn att lyssna inåt, följa sin intuition och göra mer av det de tycker är roligt i livet. Boken är inspirerad av hennes bror som dog innan hon föddes, men som likt en liten Neo har guidat henne genom livet med en fjäder. Hon vill särskilt lyfta högkänsliga barn och fokuserar på ämnen som höjer vår energi, medvetenhet och kärlek.

Berättelsen om Neo föddes vid samma tidpunkt som Madeleines son kom till jorden. Namnet Neo betyder ny och gåva, och Madeleines son fick namnet Neo i andranamn.

Neo-serien belyser ämnet högkänslighet. Tillsammans med flickan Aloha får han uppleva vad yin och yang kan vara, två halvor som tillsammans skapar en helhet. Neo Och De Fyra Elementen av Madeleine Olofsson har uttalat pedagogiska ambitioner.

Boken är vackert illustrerad av Suzanne Wilnersson, med mycket fantasi, färgrikedom och händelser som lockar till samtal mellan barn och vuxna. Madeleine Olofsson har gått flera kurser inom spirituell och personlig utveckling. Hon brinner för ämnena högkänslighet, spiritualitet och energier. Boken är Madeleines debut och första delen i en serie om Neo.

Boken kommer att finnas till försäljning i butiken under hela sportlovet, och det finns även tillhörande ritmaterial för den som vill sitta och måla de fyra elementen i vårt lekrum.

Madeleine är på plats under lördag den 2 mars mellan 15.00 och 17.00.

Välkommen!

Kontaktinformation

Plats

Djurönäset Seregårdsvägen 1