Spabad och skogsbad, alltid inkluderat för er konferens — Djurönäset

Spabad och skogsbad, alltid inkluderat för er konferens

Ett avkopplande konferenserbjudande, som du som kund alltid får inkluderat på Djurönäset.

”Har ni några rabatter?” Den frågan kommer ofta, och javisst, vi har flera olika fina rabatter med en stor variation av blommor…

Men än bättre än rabatter är kanske den härliga skärgårdsnaturen vi har runt omkring hela vår udde, faktiskt 22 hektar sjötomt. På Djurönäset kan ni bara gå runt knuten och skogsbada på egen hand. Det ingår alltid. För alla våra gäster. Frisk luft och vackra vyer över skärgården där man kan ha så kallade ”Walk n’ Talk-möten” längs naturstigarna eller bara vara i naturen helt kravlöst = skogsbada.

Något som också alltid ingår, när man konfererar med övernattning, är tillgång till vårt skärgårdsspa. Och då inte bara 2 timmar en specifik tid, utan under hela er vistelse när spat är öppet (06.00 – 23.00).

Så kanske inte en renodlad rabatt, men möjligheter till rekreation för alla konferensdeltagare tillsammans med glad serviceminded personal, härliga inne- och utemiljöer, god mat och dryck samt rätt prissättning, ja det vill tro är något som går hem hos de flesta konferensköpare.

Läs mer om konferens och möten på Djurönäset

Sänd konferensförfrågan