Dags för omväxling från hemmakontoret? — Djurönäset

Dags för omväxling från hemmakontoret?

Tips! Jobba från Djurönäset när hemmakontoret börjar kännas enformigt. Workation –  kombinera jobb och semester på spa i mysig hotellmiljö.

Behövs det omväxling, miljöombyte och nya platser att arbeta från? Har köksstolen gjort sitt och hemmakontoret börjat kännas lite enformigt? Det kanske inte är läge att åka in till city så kom ut i skärgårdsnaturen istället och få frisk luft. Kombinera jobb, spa, god mat och skön övernattning. Få middagen serverad och koppla av på Skärgårdsspa med varm infinitypool, bastulandskap, 25-meters inomhuspool och gym. Efter en god natts sömn vaknar du  upp till en härlig frukost med havsutsikt.  Här finns många möjligheter till aktiviteter i en unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren och du kan låna cyklar och boka spa-behandlingar. Är ni flera som kommer kan ni boka vedbastun nere vid bryggan. Visst låter det som ett riktigt bra sätt att bryta av vardagen med?

Önskas lunch eller fika finns goda rätter att tillgå i To-go-Baren eller boka dagens  lunchbuffé i Matsalen, 195 kr.

Om du önskar hyra en egen lokal/grupprum så hjälper vi dig gärna, 625 kr/dag inkl. moms. Maila oss: bokningen@djuronaset.com


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

  • Fritt WiFi
  • TV
  • Sängar från primärt Carpe Diem
  • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt.

Spa

I paketet ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Öppettider
Kl. 06.00-23.00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 07.00 och är stängd 13.00-14.00 för rengöring.

Barn
Förutom utvalda dagar så är det 16-årsgräns i spa.

Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).

Skärgårdspaket måndag-torsdag

  • Kvällens varmrätt serveras från kl 18.00
  • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen 15.00-23.00
  • Lån av badrock
  • Övernattning
  • Stor frukostbuffé
  • Entré till Skärgårdsspa avresedagen 06.00-11.00
Skärgårdspaket

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra jullovslediga. Fri parkering.
PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset