Skärgårdsweekend långsöndag — Djurönäset

Weekend med lååång lat söndag

Välkommen på skärgårdsweekend med lååång lat söndag

Ser du fram emot att verkligen kunna ta det riktigt lugnt på söndagen under din weekend iväg från vardagen?
Bra, då har du här paketet där du lugnt kan stressa ner och ha kvar rummet hela vägen fram till 15.00 på söndagen. Dessutom har du även tillgång till vårt Skärgårdsspa fram till 15.00 på söndagen.

På Djurönäset finns många möjligheter till välbefinnande i den unika skärgårdsnaturen. När du kopplar av med ett weekendpaket hos oss, tar du också del av en extra smaklig trerätters meny med speciellt utvalda kombinationer. Köksmästaren har skapat en intressant meny med årstidens råvaror och till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer.

På lördagen får du tillgång vårt Skärgårdsspa (åldersgräns 16 år) från 15.00 och hela vägen till 23.00. Vill du ha spa och lunch redan från lördag morgon kan du lägga till det när du bokar. Här är skärgården alltid precis utanför fönstret när  du njuter av vårt bastulandskap med tre sorters bastur och två sorters upplevelseduschar. Varför inte ta ett dopp i den stora 25-meters poolen eller bara sitt och njut av utsikten från någon av våra sköna vilstolar i relaxområdet? På söndagen öppnar Skärgårdsspa kl. 06.00 och mellan 07.00-09.00 tänder vi ljus och spelar avslappnande musik för den som vill börja morgon lite lugnt med några vändor i 25-meters poolen.

Slappna av i vår varma infinitypool med fri utsikt över skärgården och under bar himmel. Här sitter man och njuter i 37-gradigt vatten, året runt. Vill ni se lite med av den omgivande rofyllda skärgården kan du ta en lugn promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande på din ena sida.

Kvällen inleds förslagsvis med en drink i någon av barerna eller på terrassen utanför och därefter avnjuter ni den omsorgsfullt tillagade trerätters-middagen, med utsikt över skärgårdsnatur och hav. Vinlistan innehåller ett stort utbud av utsökta viner varav många av de bästa är ekologiska. Nästa morgon står den rikliga frukostbuffén framdukad, med nybakat bröd, småvarmt och mycket annat.

Och du, Skärgårdsspa ingår som sagt även på söndagen från 06.00 – 15.00 när du bokar skärgårdsweekend med långsöndag.

OBS! Vi följer såklart alla restriktioner varvid fredagarna anpassas efter rådande situation så vi är ”Safe to Visit”.  


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. I paketet ingår kvällens varmrätt men du kan självfallet lägga till förrätt och dessert om så önskas.
På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt.
Lunchalternativen varierar just nu beroende på de olika restriktionerna, men finns att köpa till på plats.

Spa

I paketeten med övernattning ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Varma infinitypoolen utomhus öppnar 08.00 och är vid behov stängd 14.00-15.00 för extra rengöring.

Barn
OBS! Förutom utvalda lovdagar så är det 16-årsgräns i hela spaavdelningen som alltså inkluderar pooler, bastulandskap, relax och gym.


Du som inte vill sova kvar, SL-buss 433/434 stannar på hållplats Djurönäset och kör direkt till Slussen – SL.se. Välkomna!


Skärgårdsweekend med långsöndag

 • Entré till Skärgårdsspa lördag 15.00-23.00
 • Entré till Skärgårdsspa söndag 06.00-15.00
 • Incheck senast 15.00 på lördagen.
 • 3-rätters middag
 • Lån av badrock
 • Frukostbuffé
 • Hotellrum
Boka weekend med långsöndag, tidig middagssittning

Spabehandling

Vi har fler olika härliga, avkopplande och välgörande spabehandlingar att välja mellan. Boka tid för behandling innan din vistelse via vår hemsida.

Boka Spabehandling

Fler Weekendpaket


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 45 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.