Lååång-fredag - Weekendpaket — Djurönäset

Lååång-fredag - skön lååååååång start på helgen

Välkommen på Lååång-fredag på Djurönäset

Ja, då menar vi inte långfredag som vid påsk, vi menar en låååååång skön fredag med incheckning redan vid kl. 10.00 då du även får tillgång till vårt skärgårdsspa. Alltså en lång skön fredag, på vårt sätt.

Jobbar du på fredagen? Ja, då kan du kanske byta arbetsplats just på fredagen. Varför inte jobba från vår Lounge, Lobby eller ditt hotellrum. Jobbar du inte? Ja, då föreslår vi såklart lugna spaupplevelser, kanske lite träning i ute på vår 22 hektar sjötomt eller några längder i 25-meterspoolen.

När kvällen kommer bjuder vi ofta på DJ-musik, ibland med extra spännande tema eller till och med livemusik istället för DJ! Håll koll här på webbplatsen eller gilla oss på Facebook för snabb uppdatering om alla nyheter!

OBS! Vi följer såklart alla restriktioner varvid fredagarna anpassas efter rådande situation så vi är ”Safe to Visit”.  

Så passa på att bo över, koppla av i Skärgårdsspa och vakna upp på lördagen till en härlig frukostbuffé.


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. I paketet ingår kvällens varmrätt men du kan självfallet lägga till förrätt och dessert om så önskas. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt. Lunchalternativen varierar just nu beroende på de olika restriktionerna, men finns att köpa till på plats.

Spa

I paketeten med övernattning ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Varma infinitypoolen utomhus öppnar kl. 08.00 och är vid behov stängd 14.00-15.00 för extra rengöring.

Barn
OBS! Förutom utvalda lovdagar så är det 16-årsgräns i hela spaavdelningen som alltså inkluderar pooler, bastulandskap, relax och gym.


Du som inte vill sova kvar, SL-buss 433/434 stannar på hållplats Djurönäset och kör direkt till Slussen – SL.se. Välkomna!


Lååång-fredag med övernattning

 • Entré till Skärgårdsspa fredag 10.00-23.00
 • Entré till Skärgårdsspa lördag 06.00-11.00
 • Incheck från 10.00 på fredagen.
 • Ofta DJ eller Livemusik (beroende på ev. restriktioner)
 • Kvällens varmrätt
 • Lån av badrock
 • Frukostbuffé
 • Hotellrum
Boka Lååång-fredag

Spabehandling

Vi har fler olika härliga, avkopplande och välgörande spabehandlingar att välja mellan. Boka tid för behandling innan din vistelse via vår hemsida.

Boka Spabehandling

Fler Weekendpaket


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Corona/Covid-19

Vi följer alla regler och restriktioner för att kunna ge alla gäster en så trygg upplevelse som möjligt. Läs mer om hur vi motverkar smittspridning.


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 45/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 45 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.