Alla-hjärtans-weekend på spa | Djurönäset | Stockholms skärgård

Alla hjärtans-weekend i skärgården

Fira kärleken med en weekend, middag och spa på Djurönäset!

Ta med dig någon du håller extra kär till skärgården och fira alla hjärtans med en weekend, middag och spa på Djurönäset! 

Vill du uppmärksamma din mamma, partner, bästis eller kompisgänget lite extra? Hos oss kan ni släppa allt det andra och bara njuta av ett rofyllt dygn tillsammans med spaupplevelser, skärgårdsmiljö och vällagad mat.

Fira på valfritt sätt! 

Sviten med havsutsikt

Tips! Lyxa till det lite extra med att boka vår mysiga svit med havsutsikt och egen bastu & badkar!

Spabehandling

Överraska med en välgörande och alldeles underbart skön spabehandling. Det finns många olika behandlingar att välja på allt från skrubb, inpackningar klassisk massage och ansiktsbehandling. Boka i förväg via vår hemsida.

Dagspa på Alla hjärtans dag 14 februari

Fira alla hjärtans dag 14 februari – kan du passa på att fira med mysigt spabesök.

Dagspa med lunch

Äntligen fredag

Inled helgen med en skön stund tillsammans. Hamnkaptenen är DJ i Loungebaren på kvällen och spelar bra musik. Kvällens varmrätt ingår i paketet, men en god och smarrig dessert går att beställa till.

Läs mer om Äntligen Fredag

Skärgårdsweekend

En lördag- söndag med avkopplande spa, god mat, härlig dryck och skog, hav och strand i hjärtat av Stockholms skärgård. Oavsett om du är ute efter en helg full av fysiska aktiviteter eller bara slappa helt utan måsten, ja, då är Djurönäset platsen för dig.

Läs mer om Skärgårdsweekend

Söndagsretreat

Passa på att förlänga helgen med en lång, lat och skön Söndagsretreat. Spa och romantisk söndagsmiddag. På morgonen vaknar ni upp till en mysig hotellfrukost med havsutsikt!

Läs mer om Söndagsretreat

Spaweekend

Kom ut på en avslappnande weekend med tillgång till Skärgårdsspa och massagebehandling. Det ingår även tvårättersmiddag och ett dignande frukostbord.

Läs mer om Spaweekend

Lååångweekend

Slå på stort! Hela helgen, lugnt och skönt, gott och vällagat, avkopplande och energigivande.

Läs mer om Långweekend