Rockin’ at Christmas med Robert Wells & the Vocalettes

Julbord med julkonsert – kom i rockig julstämning här på Djurönäset. Den 14:e december kommer den bejublade julshowen ”Rockin’ at Christmas” med Robert Wells & the Vocalettes med the Rhapsody Snow Orchestra, till Djurönäset. Upplev en helkväll med hårdsvängande Radio City Music Hall och Rock‘n Roll Christmaskänsla. Jultraditionen med Wells och ensemble startade redan 2000 under namnet Jingle Wells med delar av Rhapsody In Rock ensemble. Alltifrån ishallar till krogscenen gör denna show unik med liten eller stor produktion. I år levererar Wells & Company en Julshow med hyllningar till 50s, 60s and 70s. 100% Entertainment.

YouTube-klipp

All I Want For Xmas Is A Baby Grand

Konsertpaket

I vårt konsertpaket med julbord och övernattning dukar vi upp ett digert julbord med klassiska rätter och godsaker. När magen är mätt och belåten rockas det loss till en oförglömlig show med Robert Wells och the Vocalettes. Det blir en kväll med drag!

Vårt skärgårdsSPA med bastulandskap, 25-metersbassäng och varm utomhuskälla får du inte missa. Här kan du börja lördagen redan från 15.00 eller ta en lugn stund morgonen efter. Eller varför inte både och? Sover gör du gott i våra sköna sängar och på söndagen vaknar du upp till en härlig frukostbuffé. Om du inte vill bo över så finns även konsertpaket med julbord samt möjlighet till endast köp av konsertbiljett. Välj vad som passar dig bäst. Det går också utmärkt att boka detta event för företag, kontakta då vår bokning: bokningen@djuronaset.com

Varmt välkomna till en fantastisk konsert och ett äkta julbord!


Rockin’ at Christmas med julbord och övernattning

  • Klassiskt julbord 17.30-20.00 (Glögg serveras från 17.00)
  • Julkonsert med Robert Wells och the Vocalettes 21.00
  • Logi och frukostbuffé
  • Entré till skärgårdsSPA (lördag 15.00 – 23.00, söndag 06.00 – 11.00)

pris från 1495:-

Boka Rockin’ at Christmas med julbord och övernattning


Rockin’ at Christmas med julbord

  • Klassiskt julbord 17.30-20.00 (Glögg serveras från 17.00)
  • Julkonsert med Robert Wells och the Vocalettes 21.00

pris 895:-

Boka Rockin’ at Christmas med julbord


Rockin’ at Christmas

  • Julkonsert med Robert Wells och the Vocalettes 21.00

pris 445:-

Boka Rockin’ at Christmas


Om Robert Wells

Mannen som är nästan lika känd för sin frisyr som för sitt fantastiska musikaliska genialitet. Robert Wells är en person med musiken i sitt hjärta vilket visar sig i det otroliga publikmottagandet han får. Sedan 80-talet har han ackompanjerat flertalet namnkunniga svenska artister, satt upp shower och därtill varit med i TV och underhållit på galor. Länge var han med som musiker i ”så ska det låta” och många är det som har besökt hans show Rhapsody in Rock. Denna show har satts upp både nationellt och internationellt.

 

Om the Vocalettes

The Vocalettes är en trio bestående av Maria Wells, Hanna Wanngård och Pernilla Cowan som turnerar med Robert Wells shower som Rhapsody in Rock.ROckin at Christmas -Djurönäset