Oktoberfest 25 oktober

Nu är vi tillbaka – på allmän begäran –  med vår stora härliga Oktoberfest!

I år går Oktoberfesten av stapeln fredag den 25 oktober. Festen sker inomhus men ändå i öltält, med stämningsfull rekvisita, underhållning och musik samt rikligt med öl och korv.

Partybandet Kings & Queen svidar om till er Oktoberfest och gör den oförglömlig och olik alla andra oktoberfester ni någonsin sett. Med Helga (Ellinor Asp) och Franz Richard Liderhausen (Ricardo Luis Ausin Portal Alonzo Arribas de las Cuevas) under middagen sjunger de typiska och otypiska Tyrolersångerna så som Tyrolerhatten, ein prosit, fågeldansen, temperaturen, turistens klagan, hey Baby, Trink Trink, mm. Med en rejäl portion humor och stort engagemang får de Tafelspitzen att joddla i gästernas gom. Till dansen blir det ”traditionell” covermusik till dans och ”singalong” med en och annan Rammstein.
Gut gegrut!

På buffén hittar du: Kallskuret, Schweinebraten och surkål, thüringer bratwurst, glennkorv, små wienerschnitzlar på kyckling, gulaschsoppa, tysk potatissallad, sallad, tyskt lantbröd, saltkringlor och självklart – apfelstrudel med vaniljsås till efterrätt!

19.30-22.00 Oktoberfest med buffé och liveband (Åldersgräns 18 år)
22-02.00 Efterfest DJ Fritz Lederhosen (Åldersgräns eftersläpp 21 år)

Oktoberfest med buffé, underhållning och övernattning

  • SkärgårdsSPA ankomstdagen
  • Buffé med Tyska delikatesser
  • Underhållning 19.30 – 22.00
  • Efterfest med DJ Lederhosen 22.00-02.00
  • Övernattning i sköna sängar
  • Frukostbuffé med havsutsikt

pris från 1295:-

Boka Oktoberfest med övernattning 


Oktoberfest med buffé, underhållning och efterfest

  • Buffé med Tyska delikatesser
  • Underhållning 19.30-22.00
  • Efterfest med DJ Lederhosen 22.00-02.00

pris 495:-

Klicka på knappen nedan, välj datum 25 oktober i kalendern och klicka på sök.

Boka Oktoberfest


Om Oktoberfest

Varje år hålls en omåttligt populär ölfestival i München i Bayern som kallas Oktoberfest. Första gången arrangerades den 1810 och är en folkfest utöver det vanliga. I München håller festen på i 16 dagar, vi har valt en, 25:e oktober. Traditionella kläder som Dirndl och Lederhosen bärs av många besökare, ölen serveras i enliterskannor Maß och kommer från de lokala bryggerierna. Ölen tas fram just för oktoberfest och är en smakrik lager. Det är sex bryggerier som tillsammans sätter upp tält på festområdet med sittplatser för cirka 100.000 besökare.