Brolles Rockin’ Christmas

7:e december blir det rock för hela slanten när Brolle kommer med sin julkonsert till oss på Djurönäset. Med sig har han Mimi Werner och tillsammans gör dom en Rockin’ Christmas – julkonsert på deras sätt.

Konsertpaket

I vårt konsertpaket med julbord och övernattning dukar vi upp ett digert julbord med klassiska rätter och godsaker. När magen är mätt och belåten rockas det loss till en oförglömlig show med Brolle och Mimi Werner.

Vårt spa med bastulandskap, 25-metersbassäng och varm infinitypool får du inte missa. Här kan du börja lördagen redan från kl. 15.00 eller ta en lugn stund morgonen efter. Eller varför inte både och? Sover gör du gott i våra sköna sängar och på söndagen vaknar du upp till en härlig frukostbuffé. Om du inte vill bo över så finns även konsertpaket med julbord samt möjlighet till endast köp av konsertbiljett. Välj vad som passar dig bäst. Det går också utmärkt att boka detta event för företag, kontakta då vår bokning: bokningen@djuronaset.com

Varmt välkomna till ett äkta julbord och en kväll med rock n’ roll!


Brolles Rockin’ Christmas med julbord och övernattning

  • Klassiskt julbord 17.30-20.00 (Glögg serveras från 17.00)
  • Julkonsert med Brolle och Mimi Werner 21.00
  • DJ efter konserten
  • Logi och frukostbuffé
  • Entré till spa (lördag 15.00 – 23.00, söndag 06.00 – 11.00)

pris från 1490:-

Boka Brolle med julbord och övernattning


Brolles Rockin’ Christmas med julbord

  • Klassiskt julbord 17.30-21.00 (Glögg serveras från 17.00)
  • Julkonsert med Brolle och Mimi Werner 21.00
  • DJ efter konserten

pris 895:-

Klicka på knappen nedan, välj datum 7 december i kalendern och klicka på sök.

Boka Brolle med julbord


Brolles Rockin’ Christmas

  • Julkonsert med Brolle och Mimi Werner 21.00
  • DJ efter konserten

pris 445:-

Klicka på knappen nedan, välj datum 7 december i kalendern och klicka på sök.

Boka Brolle Rockin’ Christmas


Om Brolle

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar liksom nomineringar till Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award. Brolle blev även utnämnd till ”Årets Norrbottning”.

Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande ute i landet, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon. Brolle har även synts i ett flertal stora musikprogram inklusive Körslaget, Diggiloo, Så ska det låta och Melodifestivalen under åren.

År 2012 startade Brolle upp sitt egna turnéprojekt; ”Rock n’ Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar med coverband, show, pilkastning etc. över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media.Brolle julkonsert Djurönäset