Vinterbad - ute och inne, varmt och kallt

Vinterbad i skärgården

Vinterbad – på vårt sätt

På Djurönäset finns det flera olika möjligheter att vinterbada, både varmt och kallt, inne som ute.

  • I havet. Här kan du hyra den vedeldade bastun med egen brygga för havsbad. Vill du även badavarmt lägger du till en eller två vedeldade badtunnor. OBS! om isen ligger tjock har vi inte isvak pga att det är aningen strömt i vattnet vid vedbastun.
  • I havet vid ”eget hotell”. Bokar du nyrenoverade Seregården för ett sällskap mellan 12 – 40 personer så får bastu med havsutsikt samt egen brygga för vinterbad inkluderat. Även här kan du lägga till egen vedeldad badtunna. OBS! om isen ligger tjock har vi inte isvak pga att det är aningen strömt i vattnet vid vedbastun.
  • I infinitypoolen, ute. Visst, det blir inte det där avkylande badet då den infinitypoolen håller 37 grader året om, men luften runt omkring kan såklrt vara väl så kylig under vintern.
  • I isduchen i vårt skärgårdsspa. Visst, det kanske inte är ett regelrätt bad, men den snabba uppfriskande avkylande effekten får du i det 6-gradiga ”vattenfallet”.
  • I 25-meters inomhuspoolen. Du simmar inomhus, i 27-gradigt vatten. Så ja, detta är alternativ för dig som både vill ha varmt i vattnet och i luften runtomkring när du badar i vinter