Nyhet! Skärgårdsspa utvecklas — Djurönäset

Nu utvecklar vi vårt Skärgårdsspa

Vi fortsätter att utveckla vårt Skärgårdsspa under hösten.

Nu är vi är i tagen att göra spamiljön än mer attraktiv. Det nystartade projektet innefattar att utveckla miljön vid inomhuspoolen, renovering av duschutrymmena och invigningen av en nybyggd spabar. Vidareutvecklingen har även denna gång formgetts av arkitekt Per Öberg.

– Djurönäsets Skärgårdsspa ska kännas avslappnat och exklusivt på samma gång. Vi lyfter fram naturmaterial för att koppla samman ute- och innemiljöerna. Det blir genomgående handskuret skiffer för att få en samstämmighet tillsammans med bastulandskapet, omklädningsrum och infinitypoolen, berättar Mats Alderbrant, sälj- och marknadschef på Djurönäset.

Med ombyggnationen kommer det nya exklusiva och avkopplande fotbad vid poolområdet. Dessutom blir det helt nya möbler, vilstolar i fönsternischerna, en ny eldstad och en bar inne i spaområdet, vilket ger en bättre service till spagästerna.

– Det blir en helhetsupplevelse där vi fortsätter att utveckla vårt omtyckta och populära Skärgårdsspa, fortsätter Mats.

Djurönäsets Skärgårdsspa har under åren genomgått förändringar och utveckling för att möta den växande förfrågan på avkoppling, spaweekends och önskan om att komma bort från trängsel och storstad. Både spa och restaurang har även tidigare designats av arkitekt Per Öberg.

– Våra gäster värdesätter verkligen vår unika skärgårdsmiljö. Att de dessutom kan unna sig varma bad, simturer i poolen och att koppla av i en bastu gör vistelsen till en uppskattad minisemester, säger Mats.

Djurönäsets Skärgårdsspa använder produkter från ett av Sveriges mest professionella varumärken inom ekologisk hudvård – Maria Åkerberg. Dofterna på produkterna för tankarna till hav, klippor och tallar – svensk skärgård.

– Vi kommer att genomföra förädlingen så att vårt Skärgårdsspa inte behöver stänga under tiden. Vi har många dagspagäster som börjar sina mornar med några längder i inomhuspoolen och vi hoppas att det inte påverkar dem allt för mycket. Vi rekommenderar alla som har möjlighet att njuta av både bad på spa och i hav hos oss på Djurönäset.

Upplev skärgården på vårt sätt, som vi brukar säga, avslutar Mats.