Artisterna på festivalen 2017

Djurönäset presenterar årets artister på Skärgårdsfestivalen

Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen under ledning av Hoffman Circus. På stora scenen börjar dagen med sköna uppträdanden för vår unga publik med Mojje och hans band. Under eftermiddagen underhåller sedan bland annat idolerna Rebecka Karlsson och Charlie Grönvall och så blir det allsång med Babsan och Stefan Gunnarsson på piano. Framåt kvällen välkomnar vi Lasse Lindboms akustiska, Bröderna Rongedal och Arja Saijonmaa upp på scenen. Till sist ingen mindre än Tommy Ekman och Micke Syd Andersson. Dessutom sänder Skärgårdsradion live hela dagen.

I Champagnebaren njuter du av allas vår Stefan Gunnarsson och Mojje med sitt band. Vid 22-tiden är det efterfest på hotellet med DJ Molle och Stefan Gunnarsson i pianobaren. Ta med ditt bästa sommarhumör och kasta loss för en heldag mitt i Stockholms skärgård.

Mojje

Mojje är kanske en av Sveriges mest populära barnartister, vi har säkert alla sett honom i många olika tv-program genom åren. Kom och lyssna på Lollo- och Bernie-låten, Bananerna och Tjaba Tjena Hallå, ett litet axplock ur Mojjes musikskatt. Det blir en häftig start på festivalen för stora och små … Läs mer om Mojje…

Idolerna Rebecka Karlsson & Charlie Grönvall

Charlie Grönvall och Rebecka Karlsson är de två finalisterna – och konkurrenterna – från senaste Idol som väljer att turnera tillsammans! Både bronsmedaljören Charlie Grönvall, 26 och silvervinnaren Rebecka Karlsson, 16, brinner av revanschlusta och vill ge allt inför publiken. Rebecka och Charlie på samma scen har visat sig bli ren och gnistrande magi. Tillsammans skapar de en bred, folklig, fartfylld show för alla åldrar och stilar.

Allsång med Babsan & Stefan Gunnarsson
Lars-Åke Wilhelmsson har varit synlig i vimlet sedan 1992 med sin ständigt populära karaktär Babsan. Hen har varit med i melodifestivalen, uppträtt med After dark och i föreställningen En dans på Rosor. I höst kan vi se honom i hans alldeles egna show ”Ett liv i rosa”. Ikväll sjunger vi loss tillsammans i Ge mej en Spanjor! och många fler av Babsan sköna låtar. Läs mer ...
Lasse Lindboms akustiska
Lasse Lindbom är kanske popvärldens mest kända doldis. Den egna artistkarriären (Landslaget, Lasse Lindbom Band, Triad, The Husbands mm) har blandats med producentjobb för några av våra största artister. (Gyllene Tider, Marie Fredriksson, Ulf Lundell. Carola, Sven Ingvars mfl) Det blir självklart låtar från flera av dom ovan nämnda + favvolåtar från pophistorien
After sail med Hoffman Circus

Idag är Hoffmans Circus ett av Sveriges ledande underhållnings/coverband med mycket erfarenhet och stor vikt vid det artistiska. Dessutom nästan Djurönäsets egna husband under sommaren, både under kvällarna i Sjöboden och på festivalen. Hoffman Circus är en musikalisk, verkligt medryckande upplevelse med de riktigt kända låtarna från 2000-talet, men också en del gamla hits från tidigare decennier.

Bröderna Rongedal

Ett kärt återseende idag för Bröderna Rongedal på Skärgårdsfestivalen, räkna med att att det kommer att svänga riktigt ordentligt när bröderna äntrar scenen. Du kommer garanterat att sjunga med i ”Just a minute” och ”Who do you think you´re foolin´”. Tvillingbröderna Magnus och Henrik har tillsammans blivit några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och div. TV-galor t. ex. Melodifestivalen

Arja Saijonmaa

Arja Saijonmaa har sedan debuten producerat 35 skivalbum och CD, på finska, svenska, norska, spanska, franska, grekiska och tyska. Hon har fått en diamantskiva och 5 guldskivor och sålt över 2 miljoner skivor. Arja är unik som nordisk artist i den meningen att hon verkar i både Finland, Sverige och Norge. – Scenen är mitt hem. När jag står där sker någonting, som jag varken kan eller vill prata om. Men det säger ”klick”, det finns där och då kan jag nå ut till publiken och möta den med mitt innersta, säger Arja Saijonmaa. Många anser att Arjas styrka som sångerska ligger i hennes starka karisma, som ger henne en självklar scennärvaro och direkt kontakt med publiken.

  Tommy Ekman & Micke Syd Andersson

Med massor av hits i bagaget bjuder Micke Syd från ”Gyllene Tider” och Tommy Ekman från ”Freestyle”
på en kavalkad av tidlösa låtar. Välkända hits som ”Sommartider, Tylösand, Vill ha dig och Fantasi” skapades under de åren och totalt har de 60 listettor gemensamt. Här levereras låtar som publiken garanterat känner igen och sjunger med i, från början till slut.

stefan1200 Stefan Gunnarsson

möter du på den intima scenen vid Champagnebaren, där du säkert kan önska dina favoritlåtar. Stefan är multiinstrumentalist och spelar förutom piano även trummor, gitarr, bas, trumpet och munspel, mest känd som pianist och lagledare i TV-programmet ”Så ska det låta”. Han har medverkat som musiker, sångare och producent på skivor av bland andra Janne Schaffer och Raj Montana Band.

Boka ditt festivalpaket här!