Skärgårdsfestivalen 8 juli

För 6:e året i rad, i Folkparken här på Djurönäset – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen med fri entré. Njut av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till, vi tänder grillarna och serverar populära festivalrätter, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen kan ni prova många olika aktiviteter till havs och på land, medan barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg. Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen under ledning av Hoffman Circus.

Festivalen börjar mitt på dagen, 12.30, med aktiviteter och konserter riktade främst mot barn och familj. Under eftermiddagen och kvällen fortsätter artistuppträdena på stora Scenen för lite större barn och vuxna.

Årets artister
Till årets festival presenterar vi stolt riktigt härliga artister som Mojje, idolerna Rebecka Karlsson och Charlie Grönvall, Babsan kommer och sjunger loss i allsång med Stefan Gunnarsson på piano, Lasse Lindbom akustiska band intar scenen, liksom Bröderna Rongedahl och vår sköna finlandssvenska Arja Saijonmaa. Till sist välkomnar vi ingen mindre än Tommy Ekman och Micke Syd Andersson upp på scenen.

Skärgårdsradion är på plats hela dagen, sänder live och spelar väl valda låtar mellan artisterna framträdande.

Vid 22-tiden fortsätter kvällen med stor efterfest och DJ-musik från Molle (åldersgräns 21 år). Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!