• Sommar på Djurönäset

    Öppet för alla semesterfirare som älskar skärgården

Ditt eget skärgårdsparadis

Tänk dig en dag i skärgården. Med några sköna bad från bryggan eller stranden och en lätt lunch på Terrassen. Före middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen. Får vi föreslå ett glas vin i Sjöboden eller vill du hellre njuta en öl i vårt skärgårdsSPA med varm utomhuskälla, bastulandskap och pool? Det finns dessutom både cyklar, roddbåtar och kanoter att låna. Från Stockholms city tar du bil eller direktbuss från Slussen 35 resp 50 minuter ut i skärgården till Djurönäsets egna hållplats. Vill du hellre komma med egen båt så lägger du till i vår gästhamn.

Välkommen ut till ditt eget skärgårdsparadis.

Läs mer om sommarsemester
Se kalendarium för sommarens konserter, event och livemusik på bryggan
Sommarkonserter och livemusik på bryggan

Vi har kommer ha ett fullspäckat kalendarium med konserter och event i sommar, många av dem i Folkparken.  Sen har vi alla artistkvällar i Sjöboden, varje tisdag och torsdag. Det är på Djurönäset det händer!

Se hela kalendariumet här

Minisemester

På Djurönäset kan du tillbringa en dag, en weekend eller varför inte en hel vecka och koppla av med god mat och dryck, bada och sola på vår egen badstrand.

Läs mer om sommar i skärgården

Lyxa till det ordentligt

Mellan den slutet på juni och början på augusti kan du boka logipaket till förmånliga sommarpriser eller lyxa till det extra och boka vår exklusiva hotellsvit med havsutsikt, också den till specialpris.

Läs mer om sviten

Upplev Sjöboden

Sjöboden, vår skärgårdskrog med egen brygga, håller öppet alla dagar under sommaren från lunch till midnatt. Här serveras härlig mat à la carte från havet och kolgrillen, med underhållning av artister varje tisdag och torsdag. Och med en underbar solnedgång alla molnfria dagar.

Läs mer om Sjöboden

Kul för barn

Vad gör barnen på Djurönäset under de lata sommardagarna? Lite beroende på ålder så finns en hel del att roa sig med, förutom att umgås med familj och vänner förstås. Här hittar du något av vad barnen hos oss brukar uppskatta på sommarlovet.

Läs mer om kul för barn

Djurönäsets Gästhamn

Gästbryggorna på östra sidan av udden (vid Kustbevakningen) ligger precis nedanför vår lyxiga hotellsvit och alldeles i närheten av vårt eget avskilda VIP-hus Seregården. Strax intill ligger också Folkparken med bl.a. Skärgårdsfestivalen den 6 juli och flera stora konserter varje sommar.

Läs mer om Gästhamnen

Sommaraktiviteter

På Djurönäset kan du tillbringa en dag, en weekend eller varför inte en hel vecka och koppla av med god mat och dryck, bada och sola på vår egen badstrand eller köpa med en picknick-korg till några av de sköna klipporna. Eller vara lite mer aktiv; paddla kanot längs skären, spela tennis och bouleeller ta en joggingrunda på naturstigen runt udden. Här ser du lite av allt du kan hitta på som gäst på Djurönäset under sommaren.

Läs mer om Sommaraktiviteter