• Sommar på Djurönäset

    Öppet för alla semesterfirare som älskar skärgården

Ditt eget skärgårdsparadis

Tänk dig en dag i skärgården. Med några sköna bad från bryggan eller stranden och en lätt lunch på Terrassen. Före middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen. Får vi föreslå ett glas vin i Sjöboden eller vill du hellre njuta en öl i bastulandskapet? Det finns dessutom både cyklar, roddbåtar och kanoter att låna. Från Stockholms city tar du bil eller direktbuss från Slussen 35 resp 50 minuter ut i skärgården till Djurönäsets egna hållplats. Här ligger ditt eget skärgårdsparadis.

Läs mer om sommarsemester
Minisemester

På Djurönäset kan du tillbringa en dag, en weekend eller varför inte en hel vecka och koppla av med god mat och dryck, bada och sola på vår egen badstrand.

Läs mer om sommar i skärgården

Lyxa till det ordentligt

Mellan den slutet på juni och början på augusti kan du boka logipaket till förmånliga sommarpriser eller lyxa till det extra och boka vår exklusiva hotellsvit med havsutsikt, också den till specialpris.

Läs mer om sviten

Upplev Sjöboden

Sjöboden, vår skärgårdskrog med egen brygga, håller öppet alla dagar under sommaren från lunch till midnatt. Här serveras härlig mat à la carte från havet och kolgrillen, med underhållning av artister varje tisdag och torsdag. Och med en underbar solnedgång alla molnfria dagar.

Läs mer om Sjöboden