• Sommar på Djurönäset

    Öppet för alla semesterfirare som älskar skärgården

Ditt eget skärgårdsparadis

Tänk dig en dag i skärgården. Med några sköna bad från bryggan eller stranden och en lätt lunch på Terrassen. Före middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen. Får vi föreslå ett glas vin i Sjöboden eller vill du hellre njuta en öl i vårt SPA med bastulandskap och pool? Det finns dessutom både cyklar, roddbåtar och kanoter att låna. Från Stockholms city tar du bil eller direktbuss från Slussen 35 resp 50 minuter ut i skärgården till Djurönäsets egna hållplats. Här ligger ditt eget skärgårdsparadis.

Läs mer om sommarsemester
Se kalendarium för sommarens konserter, event och livemusik på bryggan
Midsommarfirande i skärgården

Upplev ett härligt midsommarfirande med dans och lekar kring midsommarstången, femkampsbodar, silllunch, midsommarmiddag, båtar, klippor, sandstrand övernattning i skön säng och varför inte SPA?!

Läs mer och boka

Minisemester

På Djurönäset kan du tillbringa en dag, en weekend eller varför inte en hel vecka och koppla av med god mat och dryck, bada och sola på vår egen badstrand.

Läs mer om sommar i skärgården

Lyxa till det ordentligt

Mellan den slutet på juni och början på augusti kan du boka logipaket till förmånliga sommarpriser eller lyxa till det extra och boka vår exklusiva hotellsvit med havsutsikt, också den till specialpris.

Läs mer om sviten

Upplev Sjöboden

Sjöboden, vår skärgårdskrog med egen brygga, håller öppet alla dagar under sommaren från lunch till midnatt. Här serveras härlig mat à la carte från havet och kolgrillen, med underhållning av artister varje tisdag och torsdag. Och med en underbar solnedgång alla molnfria dagar.

Läs mer om Sjöboden

Kul för barn

Vad gör barnen på Djurönäset under de lata sommardagarna? Lite beroende på ålder så finns en hel del att roa sig med, förutom att umgås med familj och vänner förstås. Här hittar du något av vad barnen hos oss brukar uppskatta på sommarlovet.

Läs mer om kul för barn

Skärgårdsfestivalen 2018

För 7:e året i rad, i Folkparken här på Djurönäset arrangerar vi Skärgårdsfestivalen – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen med fri entré. Njut av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till, vi tänder grillarna och serverar populära festivalrätter, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen kan ni prova många olika aktiviteter till havs och på land, medan barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg. Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen.

Läs mer om Skärgårdsfestivalen

Sommaraktiviteter

På Djurönäset kan du tillbringa en dag, en weekend eller varför inte en hel vecka och koppla av med god mat och dryck, bada och sola på vår egen badstrand eller köpa med en picknick-korg till några av de sköna klipporna. Eller vara lite mer aktiv; paddla kanot längs skären, spela tennis och bouleeller ta en joggingrunda på naturstigen runt udden. Här ser du lite av allt du kan hitta på som gäst på Djurönäset under sommaren.

Läs mer om Sommaraktiviteter