Sommar på Djurönäset — Djurönäset

Dagar utan måsten

Att vara ledig från allt och bara kunna koppla av – dagar utan måsten på spa i Stockholms skärgård. Några sköna bad vid stranden eller i Skärgårdsspa och en lätt lunch på Terrassen. Före middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen ut efter vattnet. Ett glas vin i sommarkrogen Sjöboden eller vill du hellre njuta en öl i vårt Skärgårdsspa med varm infinitypool, bastulandskap och inomhuspool? Kanske hyra kajaker och utforska skärgården själv för att sedan vila ut i en skön hotellsäng?

Från Stockholms city tar du bil eller direktbuss från Slussen cirka 43 minuter ut i skärgården till Djurönäsets egna hållplats. Vill du hellre komma med egen båt så lägger du till i vår gästhamn.

Nu är sommaren slut på Djurönäset för 2022. Men det går att besöka oss året om! Kika på våra weekendpaket för härliga hotellövernattningar, spahelger och events.

Nästa sommar blir det återigen sommarspelningar i Sjöboden och konserter med fantastiska artister och band i Folkparken. Kika i vårt kalendarium för uppdaterade datum.

Välkommen ut till Djurönäset, skärgårdsdestinationen, och ha en riktigt skön sommar i skärgården.

background_image
Sommar i Sjöboden
Varje tisdag och torsdag och lite till, hela sommaren
Sommar i Sjöboden
background_image
Artister i Folkparken
Fantastiska konserter utvalda datum - hela sommaren
Artister i Folkparken
Glöm inte gå på spabehandling med härlig personal. Camilla, Bokadirekt
background_image
Skärgårdssommar