Natur & rekreation

Här ute i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balansen mellan kropp och själ. Närheten till äkta naturupplevelser och många möjligheter till rekreation, gör det väldigt enkelt.

Den ständiga närheten till havet och naturen skapar de bästa förutsättningar att ta hand om sig själv. Det är lätt att hitta sin egen klippa eller stubbe att bara sjunka ner och filosofera på. Den som hellre hittar sig själv i motionsspåret finner inspirerande naturstigar och löpspår att testa sina krafter i. Elljusspåret är 1,2 km lång och går genom omväxlande och kuperad skärgårdsnatur.

Kuststräckan i tre väderstreck är som gjord för kajakpaddling, rodd, segling och alla andra vattenaktiviteter som att ta ett bad från en klippa eller sandstrand. Inomhus väntar kanske en avkopplande spa-behandling, ett hårt pass i gymet och en skön lång bastu med simtur i 25-meterspoolen.

Runt hela udden finns en härlig naturslinga som lämpar sig utmärkt för en promenader (även tipspromenad). Vissa delar av slingan är mer lättillgängliga än andra delar och vår reception tipsar gärna om vilka stråk som passar just dig. Inom området hittar du också tennisbana och bouleplan.

Klicka på områdeskartan här