Skytte — Djurönäset

Skytte

Laserlerduveskytte

Se vad medarbetarna går för, skyttet garanterar oanade tävlingsinstinkter. Laserlerduveskytte är den ultimata aktiviteten för grupper som vill tävla i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan användas året runt, även i mörker. Vi använder modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot plastduvan som skjuts iväg. Upp till 5 personer kan skjuta samtidigt och deras träffar och eventuellt missar redovisas på en stor digital poängtavla vilket gör det extra roligt för alla som står bredvid och tittar på.

Bågskytte

En gammal klassiker som fortfarande håller måttet.
Förutom att man måste vara pricksäker är det en fördel om man håller nerverna i schack för det blir ett adrenalinpåslag när man spänner bågen. Vi skjuter på poängtavlor och tävlar individuellt eller i lag.

Lerduveskytte på Björkö/Sandhamn

Vi startar turen på Djurönäset och styr sedan ut i Stockholms skärgård. Längst ut i kustbandet väntar våra instruktörer för att lära er konsten att handskas med ett vapen. Lerduveskytte är en utmaning både för den som aldrig tidigare hållit i ett vapen och den vane jägaren.

Gruppaktivitet

Pris: på offert
Max antal pers: Kontakta oss för info