Kommunikationsaktivitet — Djurönäset

Kommunikationsaktivitet

Nyckeln till framgång är kommunikation

Det gäller att alla i laget är duktiga på att både ge och ta information. Högt tempo i all ära, men det lag som planerar och kommunicerar bäst brukar oftast vinna. Varje lag får utse varsin lagkapten vars uppgift är att styra laget till olika platser via en com-radio. Till sin hjälp får varje lagkapten varsin karta och bilder. En äkta teambuildingsuppgift.

Checkpoint 59

En kommunikationsaktivitet som passar alla. Den är rolig, lagom fysisk och samarbetet kommer till sin yttersta spets. Varje lag utser en lagkapten som tilldelas com-radio och karta med kontrollpunkter. Övriga i laget får endast en com-radio. Lagkaptenens uppgift är att via radion styra laget till de olika kontrollerna. På varje plats finner laget information som de skall rapportera tillbaka till lagledaren som skriver ner svaret på rätt plats i svarshäftet. Tydlig och enkel kommunikation är viktigt för att lösa uppgiften. En nog så avgörande detalj är att lagen endast har 59 minuter på sig att hitta alla kontroller.

Kreativt – samarbete – klurigt

4-6 personer/lag

  • Deltagare: 9 – 150 personer
  • Tidsåtgång: 1,5h

Position okänd

Att ge och ta information kan verka lätt som en plätt, men ställer höga krav på både sändare och mottagare. I Position Okänd ställs gruppen inför utmaningar som kräver en genomtänkt kommunikativ strategi, och där vissa verktyg för effektiv kommunikation tydliggörs. Position Okänd är en lagtävling som går ut på att hitta så många kontroller som möjligt på begränsad tid. Varje lag utser en lagkapten som, med hjälp av karta, fotografier och en komradio, guidar laget till olika platser. Problemet är att det som först verkar busenkelt, visar sig vara väldigt svårt om laget inte finner en god kommunikationsstrategi. Sällan vinner laget med bäst fysisk förmåga!

  • Tidsåtgång: 1h

Angivna priser är exklusive moms

Gruppaktivitet

Pris: på offert
Max antal pers: 6-150