Träningspasset — Djurönäset

Träningspasset

Träningspasset är en träningsform som passar alla typer av deltagare och som blivit oerhört populär. Söker ni en rolig och varierad träningsaktivitet är detta ett lämpligt val. Under träningspasset delar vår instruktör in er i grupper om två och två. Varje träningspar utför övningarna med gummiband och boxningshandskar tillsammans.
Träningspasset är en variationsrik och rolig träningsaktivitet där du aktiverar alla kroppens muskelgrupper. Det är skonsamt för kroppen och varje deltagare bestämmer själv tempo och intensitet. Just därför passar den alla typer av grupper. Denna aktivitet kan utföras både inomhus & utomhus året runt.

Bootcamp är en tuff träningsform, men söker ni en rolig men tuff utmaning är detta det självklara valet. Bootcamppasset baseras på lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende och ledarskap. Detta resulterar i ökad motivation, energi och självförtroende. Bootcamp är högintensiv konditions-, uthållighets- och styrketräning baserad på militärt inspirerade övningar. Detta utförs utomhus i alla väder året runt.

Lunchpasset är en energikick och pulshöjande aktivitet som lämpar sig för alla grupper. Löpning blandas med gång i rask takt. Träningspasset anpassas efter gruppens önskemål och förutsättningar. Målet är att gruppen ska arbeta tillsammans. Löpning i olika farter blandas med armhävningar och sit ups. Detta utförs utomhus i alla väder året runt.

Gruppaktivitet

Pris: på offert
Max antal pers: Minst 10 pers