SUP - Stand Up Paddling — Djurönäset

SUP – Stand Up Paddling

Stand Up Paddling är världens just nu snabbast växande vattensport! En aktiv sport som är lätt att komma igång med och där man har fantastiskt roligt! Dina medarbetare kommer att svetsas samman på ett sätt de aldrig glömmer.

SUP (Stand Up Paddling) är en relativt ny sport i familjen brädsport. Den påminner ganska mycket om vågsurfing, men brädorna är generellt lite större och man står upp och paddlar sig fram istället. Detta gör sporten väldigt mångsidig. Du kan paddla på i stort sätt vilket vatten som helst: åar, sjöar och hav, med eller utan vågor. Plattvattenpaddling ger en väldigt bra träning medans paddling i vågor ger dig den där extra kicken.

Paddla i kläder efter väder. Gärna snabbtorkande sportkläder eller egen våtdräkt om man har en sådan. (Flytvästar har vi till alla deltagare.) Ta med ett ombyte – gärna två – samt handduk till kursen.

Antal deltagare: 9-28
Kursens omfattning: 1,5 h

I SUP-kursen om ca 1,5 timme ingår
Säkerhetsföreskrifter. Genomgång av utrustningen, vad SUP är och uppvärmning på stranden. Därefter delas alla in i två grupper, med varsin instruktör, och får samtidigt en ca 45-50 minuters prova-på paddling, teknikgenomgång m m Efter detta samlas båda grupperna för att tillsammans köra lite avslutande roliga och teambyggande tävlingar, där de nyvunna kunskaperna sätts på prov.

Intruktörer
9-16 personer har en instruktör,
17-28 personer har två instruktörer
Inkluderar 1-2 certifierade SUP-instruktörer (beroende på grupp-storlek) SUP-brädor, paddlar, fotremmar och flytvästar.

Gruppaktivitet

Pris: på offert
Max antal pers: 28 personer