• Segling med 50-fotare

  • Segling med 50-fotare

  • Segling med 50-fotare

Gruppaktivitet

Pris: Se spec nedan.
Max antal pers: Max 12 deltagare per båt (exkl. ansvarig skeppare).
Kontakta oss för mer info Se andra aktiviteter

Segling är en av de mest gruppstärkande aktiviteter man kan tänka sig. Alla kan deltaga och verkligen hjälpa till.  Som besättning får man lägga kursen, göra vägval, skota hem, reva segel och mycket annat. Till sin hjälp finns erfaren skeppare som står för säkerhet och direktiv. Och, ni får vistas i världens vackraste skärgård!

Gör seglingen till en lättsam aktivitet tillsammans för att skapa ny energi i gruppen. Eller använd seglingen som ett redskap att fördjupa samarbetet i gruppen; Segling är ett utmärkt sätt träna samarbete och kommunikation samtidigt som gruppen får möjlighet att dela en gemensam upplevelse!

Team-segling, Skärgårdscruise ( från 2 timmar)

Mönstra på och segla ut med gruppen och njut av Stockholms vackra ytterskärgård.
Ta en paus i konferensen och lägg in en härligt stärkande seglingsaktivitet under konferensen/arbetsdagen. Att segla tillsammans är ett utmärkt sätt att träna samarbete och kommunikation i härligt vacker miljö! På 2 timmar hinner man för exempel segla runt Sandhamn när man utgår från Djurönäset.
Pris: från 10.000:-/båt.

Transportsegling

Gör transporten till en del av upplevelsen, inled/avsluta konferensen med en gruppstärkande seglats till eller från Djurönäset.
Stockholm City – Djurönäset: ca 4 timmar. Pris: från 12.000:-/båt. Självfallet kan man även hämtas eller lämnas på annan brygga/plats.

Match-Race/Regatta (fm/em)

En adrenalinhöjande och rafflande kappseglingsaktivitet. I lag ombord på våra kompatibla båtar, möts Ni i ett antal korta deltävlingar på markerad bana ute på t.ex. Kanholmsfjärden. En heldagsregatta till/från anläggningen blir en optimal inledning eller avrundning på konferensen! Efter avslutat race utses vinnande team!
Pris: från 12.000:-/båt alt. 16.000:-/båt.

Seglingsuppdrag (heldag)

En uppdragsbaserad segling med ett antal delmoment av orientering, navigation, poängjakt och problemlösning. En tävling som kräver strategi och taktik, och är lika spännande oavsett väder med hårda eller svaga vindar!
Pris: från 16.000:-/båt

Båtarna utgår direkt från Djurönäset eller för er lämplig på/avmönstringsplats. All utrustning; vind- regnställ, flytvästar ingår. Eventuella måltider tillkommer. Max 12 deltagare per båt (exkl. ansvarig skeppare).