Segling — Djurönäset

Segling med 50-fotare

Segling är en av de mest gruppstärkande aktiviteter man kan tänka sig. Alla kan deltaga och verkligen hjälpa till.  Som besättning får man lägga kursen, göra vägval, skota hem, reva segel och mycket annat. Till sin hjälp finns erfaren skeppare som står för säkerhet och direktiv. Och, ni får vistas i världens vackraste skärgård!

Gör seglingen till en lättsam aktivitet tillsammans för att skapa ny energi i gruppen. Eller använd seglingen som ett redskap att fördjupa samarbetet i gruppen; Segling är ett utmärkt sätt träna samarbete och kommunikation samtidigt som gruppen får möjlighet att dela en gemensam upplevelse!

Båtarna utgår direkt från Djurönäset eller för er lämplig på/avmönstringsplats. All utrustning; vind- regnställ, flytvästar ingår. Eventuella måltider tillkommer. Max 12 deltagare per båt (exkl. ansvarig skeppare).

Pris på offert.

Gruppaktivitet

Team-segling, Skärgårdscruise

Mönstra på och segla ut med gruppen och njut av Stockholms vackra ytterskärgård. Ta en paus i konferensen och lägg in en härligt stärkande seglingsaktivitet under konferensen/arbetsdagen. Att segla tillsammans är ett utmärkt sätt att träna samarbete och kommunikation i härligt vacker miljö! På 2 timmar hinner man för exempel segla runt Sandhamn när man utgår från Djurönäset.


Transportsegling

Gör transporten till en del av upplevelsen, inled/avsluta konferensen med en gruppstärkande seglats till eller från Djurönäset. Självfallet kan man även hämtas eller lämnas på annan brygga/plats.
Stockholm City – Djurönäset: ca 4 timmar.


Match-Race/Regatta

Förmiddag/eftermiddag

  • En adrenalinhöjande och rafflande kappseglingsaktivitet. I lag ombord på våra kompatibla båtar, möts Ni i ett antal korta deltävlingar på markerad bana ute på t.ex. Kanholmsfjärden. En heldagsregatta till/från anläggningen blir en optimal inledning eller avrundning på konferensen! Efter avslutat race utses vinnande team!
  • Deltagare: 5-150 personer
  • Tidsåtgång: 1,5-2 h

Seglingsuppdrag

Heldagsaktivitet

En uppdragsbaserad segling med ett antal delmoment av orientering, navigation, poängjakt och problemlösning. En tävling som kräver strategi och taktik, och är lika spännande oavsett väder med hårda eller svaga vindar!