Pausyoga — Djurönäset

Pausyoga

Pausyoga, för dig som vill orka lite mer

Ge konferensen en extra energikick! Öka koncentrationsförmågan och tankeverksamheten på er nästa konferens. Mycket stillasittande kan ge känslan av att det kryper i benen, syresättningen i kroppens muskler påverkas och vi blir lätt trötta, rastlösa och ofokuserade. En kort paus med lite enkla cirkulationsökande rörelser sätter fart på systemet igen, så vi orkar tänka lite till. Med pausyoga tar ni ett kort avbrott på ca 15 min och följer med i enkla yogainspirerande stretchrörelser väglett av instruktör. Syftet är att få igång cirkulationen i kroppen och mjuka upp de stela muskler som vi vet kan ställa till besvär vid lång tid av sittande arbete.

Dessa enkla övningar ger ofta en aha-upplevelse som varar längre än den här dagen. Många bär det med sig resten av livet. Förmågan att hämta ny energi med sitt andetag, kunna fokusera och hitta sitt inre lugn och är mycket användbart i alla möjliga situationer.

Yoga handlar ytterst om balans mellan kropp, sinne och själ. Ett verktyg som hjälper oss att vara i kontakt med oss själva och öka vår förmåga att leva vårt liv här och nu.

Pris på offert.