Skärgårdskrogen Sjöboden — Djurönäset

Skärgårdskrogen Sjöboden

Mat, dryck, båtar och kvällssol

Sjöboden är en skärgårdskrog där du får smaka på svensk sommar. Maten är klassisk, mestadels svensk och med hög igenkänningsfaktor. Vår ambition är att maten hos oss ska uppfattas som god, vällagad, svensk, samtida och kaxigt enkel.

Sommarsäsongen i Sjöboden börjar i regel vid midsommar och varar till mitten av augusti.  Men, vi har öppet för grupp- och företagsbokningar redan från maj samt från mitten av augusti och en bit in i september. För företags- och gruppbokningar, vänligen kontakta oss på bokningen@djuronaset.com.

Vi rekommenderar bordsbokning i förväg. Bordsbokning sker enklast och bäst online via Bookatable här på hemsidan. Du får sedan en bekräftelse på din bordsbokning till din mailadress.

Vi kommer att anpassa bordsplaceringen enligt gällande restriktioner. Alla förbokade platser är under tak för att alla ska få en bra upplevelse under rådande omständigheter.

Skärgårdskrogen Sjöboden ligger perfekt belägen en kort promenad från Djurönäsets reception. Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv. Mot kvällen har man bästa läge att njuta av kvällssolen, skulle dock vädret inte vara det bästa så finns vädersäkrat tak som rullas ut samt även nedrullbara fönsterväggar.

Höst och vår i Sjöboden

Under höst och vår kan du hyra Sjöboden för din privata fest, bröllop, kräftskiva eller skolavslutning. Läs mer här.


Sommarpaket med middag i Sjöboden

Återkommer 2022


Sommarpaket med buffémiddag i Sjöboden & livemusik

Återkommer 2022