Medarbetare till gästservice

Vi söker dig som vill och kan jobba extra dagtid på vardagar, samt kvällar och helger, i vår tvättstuga och/eller som hotellvärd/värdinna. Du får gärna vara pensionär eller studerande.

Ett gott värdskap och servicekänsla är ett måste när du bistår våra hotellvärdar/värdinnor med servering av kaffe etc. Du kommer att serva våra konferensgäster i sina respektive hus som ligger inom ett ganska stort område. Erfarenhet från servering är ett plus. Till jobbet i tvättstugan behöver vi en alert och självgående person, för ett arbete som också innebär en del tyngre uppgifter.  Anställningsformen är ”extra vid behov”.

Välkommen med ansökan via vår hemsida www.djuronaset.com/lediga-jobb eller via e-post till jobbansokan@djuronaset.com

Läs mer om Djurönäset här …

———

Djurönäset är ett av Sveriges ledande hotellanläggningar med 40.000 gästnätter och omsätter drygt 107 Mkr. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Kunderna utgörs huvudsakligen av företag, organisationer, offentlig sektor och privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.