• Ledigt jobb som Spa-chef

  • Ledigt jobb som Spa-chef

  • Ledigt jobb som Spa-chef

  • Ledigt jobb som Spa-chef

Spa-chef

Djurönäset fortsätter utveckla sitt Spa-koncept i Skärgårdsmiljö och söker dig som har erfarenhet av styra, utveckla och driva ett Spa och nu vill vara med och vidareutveckla Djurönäsets Spa-koncept tillsammans med dina medarbetare.

Djurönäsets Skärgårds-SPA består idag av ett bastulandskap med saunarium, bastu, ångbastu och två olika upplevelseduschar samt relax. Vidare finns en 25-meters inomhuspool samt vår helt nya varma utomhuskälla med infinitykänsla och fri utsikt över skärgården under bar himmel. Vi ser här en stor utvecklingspotenatial och det finns planer för ytterligare utökning av verksamheten.
SPA-behandlingar utförs i egen byggnad, vår SPA-paviljong mittemot receptionen, där det förutom behandlingsrum finns reception, avslappnat väntrum och relaxdel.

Som Spa-chef är du en god ledare som skapar en bra teamkänsla med de 3-4 spaterapeuter som arbetar på avdelningen. Du följer trender inom Spa och har stort intresse för att utveckla dig själv, kollegor och verksamheten.

Detta är både en operativ och strategisk tjänst där du med fördel drivs av att hitta försäljningsmöjligheter och att skapa hög kundnöjdhet. Du arbetar gärna med kunderna och säkerställer rutiner och finner utvecklingspotentialen i dagliga driften. Du ingår i hotellets driftsledning med både budget- och personalansvar.

Varierade arbetstider förlagd både dagar, kvällar och helger.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobbansokan@djuronaset.com senast den 1/8.

Intervju och ev. anställning sker löpande. Lön och villkor enl. kollektivavtal.

Läs mer om Djurönäset här …

Vill du veta mer om vår SPA avdelning – gå in på sidorna här …

———

Djurönäset är ett av Sveriges ledande hotellanläggningar med 40.000 gästnätter och omsätter drygt 107 Mkr. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Kunderna utgörs huvudsakligen av företag, organisationer, offentlig sektor och privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten. 

Ladda ner Spa-chef som PDF