• Souschef & kockar

  • Souschef & kockar

  • Souschef & kockar

På Djurönäset älskar vi god mat. På riktigt.

Djurönäset förvaltar den svenska husmanskosten. Kryddpeppar och lagerblad. Stekt strömming med dillsmör och rårörda lingon. Biff á la Lindström, stekt potatis och rödvinssky.

Vi ligger mitt i Sveriges östligaste skärgård, där vi samarbetar med lokala eldsjälar och köper kött från leverantörer nära oss. Som komplement och för balans, väljer vi inspiration från alla jordens hörn. De enastående dofterna, kryddorna och råvarorna som våra vänner i öster och väster använder sig av, plockar vi in våra favoriter ifrån.

Vi är stolta över att säga att vi lagar maten från grunden. Vi rimmar torsken, slår bearnaisen, kokar ärtorna till soppan, röker laxen och karrén själva. Vi bakar småkakor, träkolsgrillar fina köttbitar.

Nu söker vi en Souschef …

I tjänsten som souschef kommer du att vara köksmästaren behjälplig med den dagliga driften i köket, beställningar, driftsfrågor och framtagande av menyer. Som souschef kommer du också att vara en viktig kugge i driften av köket, att upprätthålla Djurönäsets kvalitetskrav och se till att våra gäster får bra service och att medarbetarna trivs. Arbetet är fördelat över både dagar, kvällar och helger.

Du har tidigare arbetat som souschef eller haft liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Vi tror att du har en god förmåga att engagera och plocka fram det bästa av människor runt omkring dig.

Du behöver ha branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla samt goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat och dryck.

… och kockar

Har du branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla, goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat och dryck? Tycker du om människor och utmaningar? Då är vi rätt match för dig! Vi erbjuder en rolig, ambitiös arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Heltid och tillträde omgående gäller för båda tjänsterna. Sista ansökningsdag 31 januari 2018. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Maila CV till jobbansokan@djuronaset.com