Sommarpersonal till våra restauranger

Djurönäset – Skärgårdsdestinationen, söker sommarpersonal

Djurönäset är inte bara ett hotell med 274 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även, håll i dig nu, Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, SPA-behandlingar, gästhamn, folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, boutiquehotell, kongressal, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt et stort utbud av faciliteter.
Gemensamt är att vi  finns på vår egen halvö på Djurö, på 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Men, allt ovan kan vara hur fint som helst, men ger inte en bra totalupplevelse för våra gäster utan serviceminded….personal.
Det är där du kommer in, hoppas vi. En riktig servicestjärna som älskar att ge det där lilla extra för att göra gästen nöjd, eller ja, helst mer än nöjd.


Vi är nu i behov av dig, som vill jobba i våra restauranger under sommaren.

Vi har följande restauranger under sommaren.

SJÖBODEN är skärgårdskrogen på bryggan, i den perfekta kvällssolen. Stockholms skärgård som man vill att det ska vara. Här serveras a la carte meny för lunch och middag från juni till mitten av augusti. På tisdagar och torsdagar är det livemusik med flera av Sveriges mest namnkunniga artister. Dessa kvällar serveras det grillbuffé. Fredagar DJ till kl 01.00.

MATSALEN är den skönt sobert inredda restaurangen med en hänförande utsikt över kanholmsfjärden, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass i olika etage och delvis under tak för måltider ute i det fria.

FOLKPARKEN är just en folkpark, faktiskt Sveriges nyaste. Det är en eventarena för allehanda event från maj till oktober. Med ett tält som tar 500 sittandes till bords, femkampsbodar, barer och kök har vi möjligheterna många eventbyråer och företag är ute efter. Vi skapar själva flera stora publika konserter under sommaren. På scen under 2020 kommer man bl.a. få se och höra Bo Kaspers Orkester, Arvingarna, Markoolio, Rydell & Quick, Sean Banan, Duo Jag, Skärgårdsfestivalen m.fl (vissa artister är ännu hemliga).

Vi söker nya medarbetare till många olika tjänster, såsom.

Hovmästare
Servitriser/Servitörer
Barpersonal
Runners
Souschefs
Kockar
Köksnissar
Diskare

Läs mer om våra restauranger …
Och om Sjöboden

Samtliga tjänster gäller från juni till mitten av augusti, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 månd-sönd, ofta på helger och kvällar.
Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och restaurangbranschen. Tillfällig personalbostad kan ev. ordnas. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas. Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com.

Se hur vi har det på sommaren i filmerna nedan