Servitörer och servitriser, frukostvärd/värdinnor | Ledigt jobb | Djurönäset

Lediga jobb i våra restauranger

Servitörer & servitriser, frukostvärd/värdinnor.

Djurönäset söker glada, trevliga och serviceinriktade servitörer/servitriser och frukostvärdar med yrkeserfarenhet (helst), för både frukost-, lunch- och kvällsservering till våra restauranger och olika event.


Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 45 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder och privatpersoner.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett boutiqehotell precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer. Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort utbud av events för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Gästens upplevelse är alltid prioritet. Att komma till oss ska kännas personligt, varmt och välkomnande.

När var och hur?

Tjänsterna gäller både säsongs och/eller timanställning, varierad arbetstid mellan kl. 07.00-01.00 måndag – söndag, helger och kvällar, start omgående.
Är du primärt intresserad av att jobba frukost och ev lunch finns möjligheter att kombinera just dessa två.

Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen. Körkort och barerfarenhet är ett plus. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com


Våra restauranger

Vill du veta mer om Matsalen med panoramafönster mot havet och skärgården, inbjudande showkitchen, vinotek och stor terrass, Skärgårdskrogen Sjöboden, VIP-hotellet Seregården och Folkparken så klickar du bara på respektive länk.


Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.  Läs mer om Djurönäset här.