• Lediga jobb i våra restauranger

  • Lediga jobb i våra restauranger

  • Lediga jobb i våra restauranger

Servitör & Servitris

Djurönäset söker medarbetare, glada, trevliga och serviceinriktade servitörer och servitriser med yrkeserfarenhet, för både frukost-, lunch- och kvällsservering till våra restauranger och olika event. Körkort och barerfarenhet är ett plus.

Tjänsterna gäller både tillsvidare, säsongs- eller timanställning, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 månd-sönd, ofta på helger och kvällar, start omgående. Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com

Läs mer om Djurönäset här …

Vill du veta mer om Matsalen med panoramafönster mot havet och skärgården, stort härligt showkitchen och vackra Vinotek och kanske även om Terrassen och Hällen samt sommarkrogen Sjöboden – gå in på sidorna här …

———

Djurönäset är ett av Sveriges ledande hotellanläggningar med 40.000 gästnätter och omsätter drygt 107 Mkr. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Kunderna utgörs huvudsakligen av företag, organisationer, offentlig sektor och privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.