• Lediga jobb i våra restauranger

  • Lediga jobb i våra restauranger

  • Lediga jobb i våra restauranger

Servitör & Servitris

Djurönäset söker glada, trevliga och serviceinriktade servitörer och servitriser med yrkeserfarenhet, för både frukost-, lunch- och kvällsservering till våra restauranger och olika event.
Ingen dag är den andra lik då vi har ett stort utbud av olika publika event, weekends, konserter och små och stora företagsarrangemang. Allt i en härlig skärgårdsmiljö.

Tjänsterna gäller både tillsvidare, säsongs- eller timanställning, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 måndag – söndag, helger och kvällar, start omgående. Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen. Körkort och barerfarenhet är ett plus. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com

Läs mer om Djurönäset här …

Vill du veta mer om Matsalen med panoramafönster mot havet och skärgården, stort härligt showkitchen och vackra Vinotek och kanske även om Terrassen och Hällen samt sommarkrogen Sjöboden – gå in på sidorna här …


Djurönäset är en av Sveriges ledande SPA- och hotellanläggningar. Anläggningen har 22 hektar sjötomt med flera restauranger, barer, gästhamn, nybyggd folkpark för event, stor spaavdelning, 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Förnyelse av utbudet sker ständigt. Kunderna utgörs av en härlig blandning av företag och organisationer samt privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.