Restaurangkoordinator

Vi söker en medarbetare som lever för service med ordning och reda. Du har mängder med energi, inspireras av problemlösningar och har handlingskraft. Du har förmåga att arbeta under eget ansvar och samtidigt vara en lagspelare, då du dagligen ansvarar för samspelet mellan matsal, kök, konferensplanering, reception och försäljning samt är den initiala kontakten mot våra kunder.

Du har några års erfarenhet av antingen restaurangarbete eller som projektledare, vi lägger stor vikt vid den organisatoriska och kommunikativa förmågan. Vi vill att du är med och utvecklar vår fantastiska anläggning och driver Djurönäsets varumärke framåt. Affärsmässighet och förståelse för kundens behov är grundläggande för dig, och du använder din sociala kompetens för att utveckla dina relationer med såväl personalen internt som mot våra gäster.

Vi ser helst att du  …

– drivs av ett stort eget ansvar och utmaningen i att jobba i en upplevelsedriven organisation där ena dagen inte är den andra lik.
– med energi och entusiasm förvaltar och utvecklar våra kundrelationer.
– förstår att företagets viktigaste resurs är vår personal och vikten av bra schemaläggning.
– har ett stort intresse för gästens upplevelse och är serviceinriktad
– har förmågan att på ett affärsmässigt och enkelt sätt hitta lösningar åt dina kunder.
– förstår vikten av att jobba tillsammans mellan avdelningarna för att leva upp till gästens förväntningar.

Du behärskar MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av bokningsprogrammet HotSoft. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Tjänsten är 100 %. Arbetstiden är förlagd i huvudsak måndag till fredag dagtid, men även kväll och helgtjänstgöring förekommer. Du kommer ingå i avdelningens arbetsledning och beroende av säsong vara en del av den dagliga driften som hovmästare.
Sista ansökningsdag 30 sept 2017. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Maila CV till
jobbansokan@djuronaset.com