Projektledare för konferenser och events

Projektledare för konferenser och events

Älskar du att ge service och trivs i en härlig skärgårdsmiljö?

Vi söker en projektledare för konferens och events. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning av konferens, event och fester. Allt från den lilla mötesgruppen till den stora företagsfesten.

För att trivas i rollen som projektledare hos oss på Djurönäset ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ansvarsfull. Arbetsuppgifterna är varierande administrativt och operativt, och du bör tycka om att arbeta i team.

Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 45 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder och privatpersoner.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett boutiqehotell precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer. Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort utbud av events för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Gästens upplevelse är alltid prioritet. Att komma till oss ska kännas personligt, varmt och välkomnande.

Kunskaper och egenskaper

Vi ser att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du bör ha mycket god datorvana, meriterande med erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft, vara administrativt strukturerad, kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Energi och glimten i ögat är egenskaper som uppskattas.

Vi ser att du

  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Har minst ett par års erfarenhet inom projektledning för konferenser eller event
  • Har god datorvana, meriterande med erfarenhet från bokningssystemet Hotsoft
  • Är strukturerad och administrativ
  • Kan hantera flera uppgifter samtidigt

Arbetstiderna är vardagar, men kväll och helg kan förekomma. Anställningsgraden är tillsvidare med start omgående.

Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Maila CV och personligt brev till jobbansokan@djuronaset.com