Nattreceptionist — Djurönäset

Nattreceptionist

Nattreceptionist

Vi bygger nytt och utvecklar våra koncept och vårt utbud, och vi växer så det knakar! Vi är redan ett av Sveriges största konferens- och spahotell, med 274 hotellrum, drygt 50 mötesrum och med kapacitet för grupper upp till 450 personer. Mitt i skärgården, i Värmdö kommun, men ändå bara ca 45 minuter med bil eller buss från Stockholm.

Vill du vara med och utvecklas med oss som vår nya nattreceptionist?

I arbetet som nattreceptionist ingår receptionsarbete såsom in- och utcheckning, hantering av telefon och kassa samt fakturering. Du ansvarar även för säkerhetsrutiner och städuppgifter.

Vi söker dig som fungerar bäst på nätterna, är positiv och utåtriktad med hög känsla för service, ansvarsfull och ordningsam.

Att vara självgående och ta egna initiativ är ett krav då du arbetar mycket självständigt.

Du tycker om att variera administrativt såväl som fysiskt arbete. Du bör kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift, fler språk är meriterande. God datavana och erfarenhet av hotellsystemet HotSoft är önskvärt men vi lägger större vikt vid ett stort leende, att du är lättlärd och har känsla för service. Timanställning med varierad arbetstid, primärt nätter.

Ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@djuronaset.com.
Intervju och ev. anställning sker löpande. Lön och villkor enl. kollektivavtal.


Djurönäset är en av Sveriges ledande spa- och hotellanläggningar. Anläggningen har 22 hektar sjötomt med flera restauranger, barer, gästhamn, nybyggd folkpark för event, stor spaavdelning, 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Förnyelse av utbudet sker ständigt. Kunderna utgörs av en härlig blandning av företag och organisationer samt privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.