Kockar till våra restauranger i sommar — Djurönäset

Kockar till våra restauranger i sommar

Djurönäset – Skärgårdsdestinationen, söker fler kockar till sommaren

Djurönäset är inte bara ett hotell med 274 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även, håll i dig nu, Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, SPA-behandlingar, gästhamn, folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, boutiquehotell, kongressal, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt et stort utbud av faciliteter.
Gemensamt är att vi  finns på vår egen halvö på Djurö, på 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Men, allt ovan kan vara hur fint som helst, men ger inte en bra totalupplevelse för våra gäster utan serviceminded….personal.
Det är där du kommer in, hoppas vi. En riktig servicestjärna som älskar att ge det där lilla extra för att göra gästen nöjd, eller ja, helst mer än nöjd.


Vi är nu i behov av dig, som vill jobba som kock i våra restauranger under sommaren.

Vi är stolta över att säga att vi lagar maten från grunden. Vi rimmar torsken, slår bearnaisen, kokar ärtorna till soppan och röker laxen själva. Vi bakar småkakor och träkolsgrillar fina köttbitar.

Har du branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla, goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat och dryck? Tycker du om människor och utmaningar? Då tror vi du kommer trivas på Djurönäset. Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Om vi söker servis och runners? Det kommer vi snart att göra, men vi börjar i detta skede med kockar.

Vi har följande restauranger under sommaren.

SJÖBODEN är skärgårdskrogen på bryggan, i den perfekta kvällssolen. Stockholms skärgård som man vill att det ska vara. Här serveras a la carte meny för lunch och middag från juni till mitten av augusti. På tisdagar och torsdagar är det livemusik med flera av Sveriges mest namnkunniga artister. Dessa kvällar serveras det grillbuffé. Fredagar DJ till kl 01.00.

MATSALEN är den skönt sobert inredda restaurangen med en hänförande utsikt över Kanholmsfjärden, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass i olika etage och delvis under tak för måltider ute i det fria.

Läs mer om våra restauranger …
Och om Sjöboden

Samtliga tjänster gäller för timanställning från starten av sommaren till mitten av augusti, varierad arbetstid mellan 06.30-01.00 månd-sönd, ofta på helger och kvällar.
Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och restaurangbranschen. Tillfällig personalbostad kan ev. ordnas. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas. Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com.

Se hur vi har det på sommaren i filmerna nedan