• Kockar och kallskänka

  • Kockar och kallskänka

  • Kockar och kallskänka

På Djurönäset lagar vi mat, på vårt sätt

Djurönäset förvaltar den svenska husmanskosten. Kryddpeppar och lagerblad. Stekt strömming med dillsmör och rårörda lingon. Biff á la Lindström, stekt potatis och rödvinssky.

Vi ligger mitt i Sveriges östligaste skärgård, där vi samarbetar med lokala eldsjälar och köper kött från leverantörer nära oss. Som komplement och för balans, väljer vi inspiration från alla jordens hörn. De enastående dofterna, kryddorna och råvarorna som våra vänner i öster och väster använder sig av, plockar vi in våra favoriter ifrån.

Vi är stolta över att säga att vi lagar maten från grunden. Vi rimmar torsken, slår bearnaisen, kokar ärtorna till soppan, röker laxen och karrén själva. Vi bakar småkakor och träkolsgrillar fina köttbitar.

Nu söker vi kockar och kallskänka

Har du branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla, goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat och dryck? Tycker du om människor och utmaningar? Då tror vi du kommer trivas på Djurönäset. Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med bland annat företagsmöten i veckorna och à la carte på helgerna, sjökrog vid vattnet och Folkparken för konserter och stora event under vår och sommar. Oavsett kunderbjudanden så är kökets prestation en stor del av upplevelsen på Djurönäset.

Heltid och tillträde omgående gäller för båda tjänsterna. Sista ansökningsdag 13 december 2020. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Maila CV till jobbansokan@djuronaset.com