• Kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • Kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • Kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • Kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

Djurönäset – Skärgårdsdestinationen, söker kock

Kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

Vi söker en målinriktad glad kock med stort matintresse.

Vi tror att du gillar modern matlagning, noggrannhet, har servicekänsla samt goda kunskaper i svensk traditionell matlagning .
Du är självgående och gillar att samarbeta i högt tempo.

Vi är i en spännande utvecklingsfas med många utmaningar och massor av möjligheter.

Så, tycker du om människor och utmaningar? Då tror vi du kommer trivas på Djurönäset. Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Vi erbjuder dig timanställning med omgående start, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 månd-sönd, ofta på helger och kvällar.


Djurönäset är inte bara ett hotell med 274 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även, ett stort Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, SPA-behandlingar, gästhamn, folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, kongressal, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt ett stort och omfattande utbud.

Matsalen är den skönt sobert inredda restaurangen med en hänförande utsikt över vattnet, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass i olika etage och delvis under tak för måltider ute i det fria.
Gemensamt är att vi  finns på vår egen halvö på Djurö, på 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Tillfällig personalbostad kan ev. ordnas. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com