• Lediga jobb på husfruavdelningen

  • Lediga jobb på husfruavdelningen

  • Lediga jobb på husfruavdelningen

Värdinna till husfruavdelningen

Djurönäset söker värdinnor till husfruavdelningen för timanställning. Vi söker dig som är glad och positiv, gillar att hålla högt tempo och ha många ansvarsområden. Tjänsten innebär en del gästkontakt, så du är givetvis serviceinriktad och har ordningssinne. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bistå att bemanna vår tvättstuga samt städ. Att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen är meriterande. Kollektivavtal för HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com


Djurönäset är en av Sveriges ledande Spa- , konferens- och hotellanläggningar. Anläggningen har 22 hektar sjötomt med flera restauranger, barer, gästhamn, nybyggd folkpark för event, stor spaavdelning, 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Förnyelse av utbudet sker ständigt. Kunderna utgörs av en härlig blandning av företag och organisationer samt privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita samt säkerhetscertifierad av Safe Hotels Alliance. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.