Hudterapeut | Ledigt jobb | Djurönäset

Hudterapeut

Vi söker dig som är utbildad hudterapeut och brinner för ditt yrkesval. Du sätter service i första hand och tycker om att arbeta med människor. Gästens upplevelse är alltid prioritet. Att komma till oss ska kännas personligt, varmt och välkomnande.

Spapaviljongen

I Spapaviljongen, mitt emot huvudentrén, finner du en egen oas med tillgång till spabehandlingar, relax och yogasal.

Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 43 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder och privatpersoner. Vårt härliga Skärgårdsspa är en stor anledning att våra gäster besöker oss och trivs så bra hos oss.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett VIP-hotell (Seregården) precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer. Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort utbud av events för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Kunskaper och egenskaper

Vi ser att du:

  • är ordningsam
  • är alert
  • får energi av att ge behandlingar och god service
  • kan svenska i tal och skrift (krav)
  • har kunskaper i engelska är ett plus

Anställningsgraden är vid behov och helgextra med start omgående.

Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Maila CV och personligt brev till jobbansokan@djuronaset.com