Hotellvärd/värdinna

Bli en av våra nya Hotellvärdar/värdinnor!

Vi söker dig som vill och kan jobba extra dagtid på vardagar, samt kvällar och helger men även en säsongsanställning under sommaren.

Som hotellvärd/värdinna ger du service till våra gäster genom att blanda annat servera fika, plocka och fixa i våra konferenslokaler och SPA.
Primärt kommer du att serva våra konferensgäster i sina respektive hus och SPA, men under sommarsäsongen gäller det även i vår folkpark, gästhamn, vedeldade bastu och andra platser där vi har olika arrangemang. Djurönäset har 22 härliga hektar sjötomt att njuta av för våra gäster, men som även kan bli din fina arbetsplats. Vissa städuppgifter samt arbete i tvättstuga ingår också.

Är du alert, ordningsam, stresstålig och verkligen får energi av att ge god service? Då ser vi gärna att du söker någon av tjänsterna.

God svenska i tal och skrift är ett krav. Kunskaper i engelska är ett plus samt även erfarenhet från servering.

Välkommen med ansökan via vår hemsida www.djuronaset.com eller via e-post till jobbansokan@djuronaset.com

Djurönäset är ett av Sveriges största konferens- och SPAhotell med ett stort utbud av upplevelser året runt. Djurönäset har 274 hotellrum, 80 möteslokaler med kapacitet för grupper upp till 450 personer. Hotellområdet består av 22 hektar sjötomt med naturstigar, sandstrand, utsiktsklippor och en varierad skärgårdsflora. Här finns även en nybyggd Folkpark, sjökrog, gästhamn, SPA och mycket annat.

Mitt i skärgården, i Värmdö kommun, men ändå bara ca 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm.

Läs mer om Djurönäset här …