Gästservice - Vaktmästerisysslor

Personal till gästserviceavdelningen

Gästservicepersonal – vaktmästerisysslor

Vi söker trevliga och serviceinriktad personal till vår gästserviceavdelning till sommarsäsongen 2021.

Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 45 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder och privatpersoner.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett VIP-hotell (Seregården) precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer.
Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort utbud av events för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Gästens upplevelse är alltid prioritet. Att komma till oss ska kännas personligt, varmt och välkomnande.

Tjänsten

Vi söker dig som vill och kan jobba extra dagtid på vardagar, samt kvällar och helger men även en säsongsanställning under sommaren.

Som gästservicemedarbetare med inriktning på vaktmästerisysslor ser du till att gästerna vistelse blir en positiv upplevelse genom att bland annat hålla alla utomhusytor i bra skick genom att klippa och ansa buskar och annan vegetation, tömma sopor m.m.

Då hotellområdet är stort och vi har verksamhet i många hus ingår även att transportera tvätt, hotellmaterial m.m. mellan husen och plocka, fixa och möblera i våra konferenslokaler, folkpark, sjökrog, gästhamn, strand, spa m.m.
Det ingår även att sköta mindre reparationer i lokaler och hotellrum, byta lampor m.m.

Städ av de olika nämnda platserna samt arbete i tvättstuga kan även det förekomma.
Alla nämnda sysslor gör att de personer vi söker bör vara riktigt allsidiga, ha lätt för att jobba enskilt men även i grupp.

B-körkort är ett krav

Är du alert, ordningsam, stresstålig och verkligen får energi av att ge god service i härlig miljö och kan utföra ovan nämnda uppgifter? bra, då tycker vi du ska ansöka snarast.

God svenska i tal och skrift är ett krav. Kunskaper i engelska är ett plus samt även erfarenhet från servicenäringen.

Välkommen med ansökan via vår hemsida www.djuronaset.com eller via e-post till jobbansokan@djuronaset.com