Gästservice - Vaktmästerisysslor

Personal till gästserviceavdelningen

Gästservicepersonal

Vi söker trevlig och serviceinriktad personal till vår gästserviceavdelning. Nu & till sommaren!

Tjänsten

Vi söker dig som vill och kan jobba vardagar, samt kvällar och helger men även säsongsanställningar under sommaren.

Som gästservicemedarbetare ser du till att gästernas vistelse blir en positiv upplevelse. Då hotellområdet är stort och vi har verksamhet i många hus, ingår det att transportera tvätt, hotellmaterial, konferenskaffe m.m. mellan husen och ställa i ordning och möblera i våra konferenslokaler. Våra gäster behöver ofta hjälp med att koppla upp sina datorer mot projektor i mötesrummen, därför är IT-kunskaper en fördel. Områden som Folkparken, Sjöboden, gästhamnen, stranden och spa kommer att behöva iordningsställas och hållas efter. Att tända och städa vår vedbastu och badtunnor ingår även i arbetsuppgifterna. Mindre reparationer i lokaler och hotellrum, byta lampor m.m. kan förekomma. Alla nämnda sysslor gör att de personer vi söker bör vara allsidiga, ha lätt för att jobba enskilt men även i grupp.

  • B-körkort är ett krav.
  • God svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Kunskaper i engelska är ett plus
  • Erfarenhet från servicenäringen eller liknande arbete är en fördel
  • IT-kunskaper är en fördel

Är du alert, ordningsam, stresstålig och verkligen får energi av att ge god service i härlig miljö och kan utföra ovan nämnda uppgifter? Bra, då tycker vi du ska ansöka snarast.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com. Visitas kollektivavtal tillämpas.

Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 45 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder och privatpersoner.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett VIP-hotell (Seregården) precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer. Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort utbud av events för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Gästens upplevelse är alltid prioritet. Att komma till oss ska kännas personligt, varmt och välkomnande.