• Fastighetsskötare

  • Fastighetsskötare

  • Fastighetsskötare

Ta hand om våra fastigheter i hjärtat av Stockholms skärgård?

Djurönäset utvecklas ständigt och är nu i behov av förstärkning på fastighetsavdelningen.

Djurönäset

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, endast 45 minuter från Stockholm, i Värmdö kommun. Vi har ett brett utbud av upplevelser året runt för både företagskunder samt privatpersoner.

På 22 hektar sjötomt finner man 274 hotellrum i flera mysiga byggnader där man även har konferenslokaler och samkvämsytor. Vidare finns här ett härligt Skärgårdsspa med varma pooler inne och ute, bastulandskap, relax och gym. Vidare finns även ett boutiqehotell precis vid havet, skärgårdskrog, Sveriges nyaste folkpark, gästhamn och kongressal med plats för upp till 450 personer. Vi är värd för en stor mängd företagsevent men skapar även ett stort urval av event för privatpersoner att ta del av såsom: konserter med kända artister, DJ-kvällar, spahelger, träningshelger, julbord, skärgårdsfestival m.m.

Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att
– Ta ansvar för den dagliga driften samt den inre och yttre skötseln av
hotellets fastigheter.
– Arbeta med felavhjälpande service- underhåll och förebyggande arbete i
och runt våra fastigheter.
– Genomföra ronderingar och åtgärda felanmälningar
– Inrapportera och följa upp statistik, utföra kontroller enligt våra certifieringar.

Egenskaper och kunskaper

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete i bostadsfastigheter eller kommersiella lokaler som fastighetsskötare. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person. Kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer är önskvärt. Dokumenterad kunskap av VVS tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra gäster. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med gäster, entreprenörer och kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/arbetstid; tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning. Heltid, kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.
Lön/förmåner enligt avtal.
Ev. frågor gällande tjänsten samt ansökan med CV och personligt brev skickas till jobbansokan@djuronaset.com senast den 24 mars.