• Bartender till våra barer

  • Bartender till våra barer

  • Bartender till våra barer

  • Bartender till våra barer

Djurönäset söker Bartender till våra olika barer.

Ingen dag är den andra lik då vi har ett stort utbud av olika publika event, weekends, konserter och små och stora företagsarrangemang (såklart anpassade efter rådande restriktioner). Allt i en härlig skärgårdsmiljö.

Vi söker dig som är glad, trevlig, serviceinriktad och älskar interaktion med förväntansfulla gäster.

Vi tror att du är mycket intresserad av dryck, både med och utan alkohol, och har en bred erfarenhet av att jobba i bar.
Du har 5 års erfarenhet, pratar och skriver svenska.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt tempo och härliga gäster.

Djurönäset har flera olika barer, såsom det nyaste tillskottet, Lobbybaren. Här har vi bl.a. över 40 sorters gin och otaliga sorters tonic att botanisera bland, till många gästers lycka.

Tjänsten är just nu timanställning med möjlighet till fast anställning , varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 måndag – söndag, helger och kvällar, start omgående.

Körkort och är ett plus.

Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com

Läs mer om Djurönäset här …

 


Djurönäset är en av Sveriges ledande SPA- och hotellanläggningar. Anläggningen har 22 hektar sjötomt med flera restauranger, barer, gästhamn, nybyggd folkpark för event, stor spaavdelning, 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Förnyelse av utbudet sker ständigt. Kunderna utgörs av en härlig blandning av företag och organisationer samt privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.