• 1:e kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • 1:e kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • 1:e kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

  • 1:e kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

Djurönäset – Skärgårdsdestinationen, söker 1:e kock

1:e kock till Djurönäset – i hjärtat av skärgården

Vi söker en målinriktad glad 1:e kock med stort matintresse.

Du kommer att jobba mycket nära vår köksmästare och leda arbetet när köksmästaren inte är på plats.

Vi tror att du gillar modern matlagning, är noggrann, har en självklar servicekänsla samt goda kunskaper i svensk traditionell matlagning.
Vi ser att du trivs i att vara självgående och gillar att samarbeta i högt tempo.

Här på Djurö har vi ett stort härligt SPA, vilket profilerar oss och förutom det även många olika publika event, weekends, konserter och små och stora företagsarrangemang.

Vi är i en spännande utvecklingsfas med många utmaningar och massor av möjligheter.

Så, tycker du om människor och utmaningar? Då tror vi du kommer trivas på Djurönäset. Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Vi erbjuder dig timanställning med omgående start, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 månd-sönd, ofta på helger och kvällar.


Djurönäset är inte bara ett hotell med 274 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även, ett stort Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, SPA-behandlingar, gästhamn, folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, kongressal, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt ett stort och omfattande utbud.

Matsalen är den skönt sobert inredda restaurangen med en hänförande utsikt över vattnet, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass i olika etage och delvis under tak för måltider ute i det fria.
Gemensamt är att vi  finns på vår egen halvö på Djurö, på 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Tjänsten är just nu timanställning med möjlighet till fast anställning, varierad arbetstid mellan 7.00-01.00 måndag – söndag, helger och kvällar, start omgående.

Körkort är ett plus.

Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com