Sommarjobb - Receptionist — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker sommarreceptionister

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Sommaren är snart här och högsäsongen med den. Vi behöver förstärka vår personalgrupp i receptionen inför sommaren och söker nu engagerade och drivna personer som vill bli en del av vårt team.

I receptionen är du Djurönäsets ansikte utåt och den första personen våra gäster möts av. Du tar emot gästerna på allra bästa sätt, besvarar bokningar och är en del av det dagliga arbetet i receptionen.

Arbetsuppgifterna är varierande och du bör tycka om att arbeta i team.

Vad söker vi?

Vi önskar att du har god datorvana. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom reception, event, konferens gärna från hotellbranschen. Kan du dessutom bokningssystemet Hotsoft blir vi lite extra glada.

Det allra viktigaste för oss är dock din personlighet. Vi söker en person med härlig energi och glimten i ögat. Att du tar hand om våra gäster på plats, via telefon såväl som mail med ett leende på läpparna, är en självklarhet för dig.

Vem är du?

För att lyckas i din roll och trivas på Djurönäset ska du vara positiv, ansvarsfull och serviceminded. Du behöver vara strukturerad och kunna hantera flera saker samtidigt.

Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Du kommunicerar muntligen och skriftligen på obehindrad svenska och engelska.

 

Vad väntar du på?

Tjänsten är en timanställning under sommarsäsongen med eventuell möjlighet till förlängning. Vi har öppet alla dagar, så arbetstiden varierar över vardagar, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com

 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta vår receptionschef, Mathilda Ahlgren, 08-57149914