Sommarjobb - Gästservicevärdinnor — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker gästservicevärdinnor för sommaren

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi söker nu en engagerad och driven värdinna till vår avdelning Gästservice. Som värdinna har du en viktig roll i att se till att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Vi har många olika konferens- och hotellrum samt restaurang- och eventytor. Du förbereder konferenslokaler och ser till att fika serveras enligt kundens önskemål. Du tycker det är viktigt att ge gästen det lilla extra när du piffar och gör fint i våra olika utrymmen. I rollen som värdinna hjälper du också till i vår tvättstuga och i vårt härliga spa med både inom- och utomhuspool, bastulandskap och fotbad.

Våra önskemål

Du har ett öga för detaljer och har alltid gästen i fokus. För att lyckas i din roll ska du vara positiv, vilja ge fin service och tycka om att träffa våra gäster. Du behöver vara självgående och våga ta initiativ. Med ditt glada, personliga och drivande sätt ser du till att få saker gjorda.

Du kommunicerar muntligen och skriftligen på obehindrad svenska.

Vad väntar du på?

Tjänsten är en timanställning under sommarsäsongen med möjlighet till förlängning. Vi har öppet alla dagar, så arbetstiden är fördelad över vardagar, kvällar och helger.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta vår chef för Gästservice, Anna Holmér, 08-57149903