Sommarjobb - Gästservicepersonal — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker gästservicepersonal för sommaren

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens- och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi söker nu en engagerad och driven person till vår avdelning Gästservice. Som medarbetare på Gästservice har du en viktig roll i att se till att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Vi har många olika konferens- och hotellrum samt restaurang- och eventytor. Gästservice ser till att allt flyter på, att konferenslokaler är möblerade enligt kundens önskemål och att alla förberedelser för event och konserter är gjorda. Transport inom hotellområdet till gäster eller internt till kollegor utförs också av gästservice. Har du koll på teknik och enklare fastighetsfrågor blir vi lite extra glada. Ibland kan tunga lyft förekomma.

Vem är du?

Du har ett öga för detaljer, har alltid gästen i fokus och tycker om variation i ditt dagliga arbete. För den här tjänsten behöver du B körkort. För att lyckas i din roll ska du vara positiv, ansvarsfull och serviceminded. Med ditt glada, personliga och drivande sätt ser du till att få saker gjorda.

Du kommunicerar muntligen och skriftligen på obehindrad svenska.

Vad väntar du på?

Tjänsten är en timanställning under sommarsäsongen med eventuell möjlighet till förlängning. Vi har öppet alla dagar, så arbetstiden är fördelad över vardagar, kvällar och helger.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta vår chef för Gästservice, Anna Holmér, 08-57149903